Online users

Follower

Sunday, April 11, 2010

Hatiku tetap padamu Kedah

Semalam aku bersemangat buka website RTM semata-mata nak tengok Piala FA. Tapi, line macam harom menyebabkan niat nak menyokong Kedah dari sini terpaksa dilupakan. Punya lama aku tunggu dia buffer, tak boleh-boleh juga. Last-last aku dah fed-up. Tutup terus laptop lepas tu tidoq.

Pagi ini buka saja FB, Tuan Syed inform yang Kedah kalah penalti lepas seri 1-1. Huhu. Kecewa. Tapi tak apa. Kalah penalti. Apa-apapun, ku tetap akan menyokong Kedah hingga akhir hayatku.Cewah. Yang penting penyokong Kedah tak bertindak ganas dan agresif. No bakar-bakar kerusi. Hahaha.

Untuk berita penuh sila klik sini.

9 comments:

Whoopz said...

Hahah.. Kedah kalah.. :p..

AcanCapik said...

n9 menang... yeay!

black_mel said...

xpa..kedah kalah penalti..kira xde luck...study elok2...

Judiene said...

ok la tu kedah msk final
at least tempat kedua
ehehehehe

[z@ck] said...

Whoopz..
ya..*pasrah*

AcanCapik..
yo lah.ekau menang.

black_mel..
betul2..thanks bro..

Judiene..
hahaha..bagus ko pikir macam tu.at least ada tempat gak kan..hihi

Hami Asraff هامي أشرف said...

Gua sebagai orang kedah sejati pun keciwa gak. Tapi nak buat lagu mana. Nama pun bola kan? Takpa2, jom kita nyanyi lagu kedah ramai2. Hehe.

deekkyy said...

so sweet ...hehe
kunjungi blog ku ya
happy blogging

HonEyBuNNy said...

ya toi tu...kdh ttp d hati...arghhhh...smlm sma2 kuat...kdh saja ja bg can kt n9..uhuh(wat2 amk ati)...tp ok r...sama2 hebat smlm..uhuh

[z@ck] said...

Hami Asraff..
takkan nak bagi semua menang kan..mesti ada yang kalah..hahaha.. =)

deekkyy..
happy blogging too =)

Honeybunny..
ya ya..saja kasi chance ja tu..hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger