Online users

Follower

Friday, April 23, 2010

Gulai ikan lulus!

Hahaha.

Gulai ikan aku pedas kaw kaw punya. Padahal aku blend cabai melaka 2 biji ja. Puas hati la makan gulai buatan sendiri. Housemate pula pakat telan tanpa banyak komen.Kira ok la tu.Wohoo. Cuma Wan ja terkejut aku letak kayu manis sampai satu batang.Dia kata tak pernah dibuat orang. Hahaha. Mana la aku tahu. First attempt kot.

Esok nak pi Islamic Art and Cultural Exhibition kat Kilbirnie. Ky jaga booth makanan. Heh. Bab makan, laju ja kan. Ye lah. Bukan senang orang nak jual makanan halal kat tapak expo. Selalu kalau pi festival, selalu ja terpaksa kuburkan niat, matikan rasa untuk beli makanan. Semua tak halal. Kali ini, boleh balas dendam. Ngehngeh.

Weyh. Aku dah menang first bidding kat trademe. Hahaha.

13 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.babe, u bid ape kt trade me?
.huhu

.tahniah da pndai masak
.dah boleh kawen ;p

Dee said...

tahniahlah..satu batang kulit kayu manis tu pjg sgt ke? kalo kt m'sia ni depa dh kerat siang2..senang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cayalah..akak kalau buat gulai kompom fail..nyampah...

AcanCapik said...

gulai lemak cili api daging salai satu! hehe...

Fathi Adha said...

tahniah dah pandai masak... ahaksz..

s A i F u L z A k W a N ® said...

lulus..terbaek..hehehehe

angah iza said...

yummy...yummy...mesti dap kan ???

sI tEDI said...

tahniah!

AMIRA IS MIRA said...

tahniah pndai masak tgk resepi dari website..mmg hebat:)

pasnie masak bnde lain plak ok

Aku said...

Patut la gulai Aku x sedap ari tu.
Tak letak kayu manis rupanya...

Hehehe...

hans said...

hahahaha
ekau gilo letak sampai satu kayu
sikit jer lah
hahahaha
tapi okay lah tu
sedap juga

izzahfarhana said...

haha takpa janti x keracunan ;D

Air said...

congrats beb..da lulus masak gulai ikan..gulp..lapar la plak...hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger