Online users

Follower

Wednesday, April 14, 2010

I was there

Turangi.

Walaupun berhenti kejap je untuk makan dan solat, memori itu tetap ada. Kat sinilah Kak Jenny kena tegur dengan manager I-Site sebab kami basahkan lantai toilet dorang. Heh. Nak buat macam mana. Dah nama pun ambil wudhu', memang akan basah. So sorry manager.

Massey University, Palmerston North

Sumpah aku jealous dengan U ni. Dalam U ada sungai beb. Nasib baik cetek ja sungai dia. Kalau tak, dah lama aku buat kuak lentang. Hehe. First time jejak kaki kat Palmy, sudah jatuh cinta dengan persekitarannya yang sangat cantik. Subhanallah. Kalau nak picnic, tak payah pergi jauh-jauh.Dalam U pun dah boleh hampaq tikaq, baling-baling frisbee sambil berkelah. Isk. Kenapa VUW tak macam tu? Pokok dia pun dah menunjukkan tanda-tanda autumn. Kat Welly tak nampak obvious sangat.

Erk. Motip? Nak tunjuk pokok kat belakang tu. The leaves had turned into brown yellowish colour. It's falling babeh. It's autumn. Ihihihi. Photoshoot baling-baling daun telah berlaku disini. Pose tak nak kalah. Habis manja la tu. Heh.

Kiwi Paka, Rotorua

Tempat penginapan sepanjang kami berkampung di Rotorua. Kemudahan yang sangat lengkap dan bilik ayaq dia lawa oh. Macam hotel.

Lake Taupo

Berhenti kat sini untuk ambil group photo. Panjang sungguh tasik ni. Banyak couple datang sini untuk dating. Tempat ini ibarat macam Gurney drive. Ada banyak kedai makanan on the other side. KFC pun ada. Gila tergoda bau ayam. Sabar jelah.

Ok. Nanti I letak gambar cantik-cantik lagi ye.

16 comments:

Asiah Termizi said...

bestnyee!! :)

Hizami Li said...

uits.
nape tak terjon dlm sungai tu?
hohO~

joegrimjow said...

erkk
xde gambar kiwi ke?
hehehe

sI tEDI said...

letaklah.. mmg saja nak bagi i jeles..!!

[z@ck] said...

Asiah Termizi..
=)

Hizami Li..
ko nak aku mati kejung ke kalau terjun dalam sungai yg cetek? T_T

joegrimjow..
susah cari la kat sini kiwi tu..spesies terancam..

[z@ck] said...

si tedi..
i tak berniat pn you.. =P

sasha* said...

jeles.bila la nk smpai sane ni :D

Whoopz said...

Mak aih.. Hang punya pose zack.. TerRr.. Gude ai.. Hahah..

[z@ck] said...

sasha..
datang sini time honeymoon..=P

whoopz..
hah..jaga mata tu woii..maksiat2..jgn tgok lama2..

farhana afri said...

best lorh..!!~

KERAK NASI said...

bestnye!!!

.: ♥ Vintage :. said...

contest gambaq yg cmna wei???

Dee said...

pergh..menarik betul..sejuk mata memandang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhh bestnya...nak pegi jugak...

att said...

terharu ade pic kite bersama zack ahaha..ngengada :P

[z@ck] said...

farhana afri..
=P

KERAK NASI..
=)

Vintage..
aku dah post kat komen blog hang..pi baca pi..

Dee..
tambah pula yang ada dlm gmbr tu semuanya manis-manis belaka..hehehe

Purplelicious Love..
akak..tunggu kuar baby tu dulu,nanti mai sini ok.. =)

att..
semua pic ada muka att..ha..amik..hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger