Online users

Follower

Wednesday, April 14, 2010

Segan tu sama erti dengan malu.

Makin lama,makin ramai yang tahu tentang kewujudan blog aku ni. Dulu bajet dapat la nak sembunyi dari family. Sekali Bang Cik tinggal jejak kat shoutbox. Teruih rasa macam nak tutup blog. Sampaikan long lost cousin pun dah mula tahu pasal blog ni. Saya malu lah.Ceruk mana depa jumpa pun aku tak tahu.Isk. Tobat kalau jumpa depan-depan, rasa nak pakai plastik hitam tutup muka. Undercover. T_T

Aku malu sebab url aku tak boleh blaaaahhhhh. Rasa nak tukaq ja. Heh. Disebabkan url ni juga la semua duk ingat aku still dengan Faiz. Huhu. Tu la. Dulu tak beragak nak bubuh url. Sekarang baru nak menyesal. Hurm, dah lama aku tak dengaq khabar dari dia. Last contact pun sebulan lepas through skype. Lepas tu dah tak dengar cerita dah. Friend request kat FB pun dia tak approve.Ingatkan bolehlah jadi stalker dia.Muahaha.Jual mahal betoi dia la ni. Harap-harap dia sihat walafiat.

Aku bertambah segan bila ada yang mai menyapa lepas tu duk buat review pasal post-post aku yang dulu. Segan oh. Aku hanya mampu renyih dan sempat berpesan, "Lepas ni,kalau masuk blog aku, jangan lupa klik nuff tu ek" Hahaha. Sekarang ni pun semua dah slow down aktiviti meng klik sebab nuff dah bagi warning. Apa-apapun terima kasih nuffnang sebab still naikkan bilangan buffered earning di blog ini. I lap u lebih la nuffy nuffy.

Psst..jangan tertipu dengan url blog ok. Dongengan semata.

19 comments:

Whoopz said...

Tiap2 ari aku klik nuff hang.. Nanti bleh la beli megi ruski byk2.. :)

izzahfarhana said...

abah aku pun duk baca blog aku.mula2 sgan gak.hehehe. yela url blog nama sndiri

cikkiah said...

rajin je nak kelik nuff tuh..hehe..

nursarah said...

dulu pun aku salah paham ngan url kamu tuh, eheheheh

mimi mimi said...

dah hg p bubuh kt facebook hg, mcm mn la depa x p korek..huhu

att said...

aah zack kn letak blog dlm Fb uhuhu

sI tEDI said...

aku tak tertipu!

[z@ck] said...

Whoopz..
super thanks naa =)

izzahfarhana..
at least url ang boleh diterima pakai..huhuhu

cikkiah..
hehehe..klik klik..

nursarah..
sekarang dah tau kan yang sebenar-benarnya..

mimi mimi..
aku dah buang dah pun..

widda_me said...

haah..
aku pun dapat warning..

huhuhu

Tendou Sani said...

hahaha...gitu uponyo...ekeke y^_^_~y

Solehah said...

hehe..btl2 zack..aku x bebas bercakap bila dah sedara mara membaca neh..ahaksss..

laila said...

segan bagi aku malas
penyegan=pemalas
haha
tp kdg2 boleh jd malu gak

laila said...

kakak aku bc blog aku hr2 kot
tu yg aku nk private
dia add fb aku
aku ignore
rs mcm xsyiokkk lak

AMIRA IS MIRA said...

macam mane nak kalo nuff jrg appear skrg nie?nak selalukan die nak wat cane...

Url kamu sgt cumel.saye suke bace

QisTina said...

alololo zack.
tukaq lah url.
eh xleh nanti ilang sume gadgets.
=)

kathy jem said...

wah sempat la promod nuff tu..ekeke

kathy jem said...

wah sempat la promod nuff tu..ekeke

I_Hate_Lolipop said...

ooo....dulu aku ingat hang ada boipren... rupanya tidak lagi yer?

mysara newrie said...

Walaweh ~ nak gak tahu kisah chenta kak z ~ ops XD haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger