Online users

Follower

Sunday, April 4, 2010

Impian terlaksana

Salam semua. Aku sudah pulang dari berjaulah di Rotorua.Terasa singkat pula waktu. Macam tak cukup trip 3 hari 2 malam. By the way, aku puas hati sebab aku dapat buat sesuatu yang memang aku impikan sejak aku kecil lagi. Dulu, just tengok kat TV je, tak sangka dapat alami pengalaman mengagumkan itu kat Rotorua.

Agak-agak korang, benda apa? Ha..cuba teka. Nanti aku story kat next entry ya. (Saja kasi saspen)

p/s : Sebab benda tu, seluruh abdomen badan terasa sengal-sengal.Macam orang tua. Mengaduh tak berhenti. T_T

7 comments:

Judiene said...

aku taw!
main salji?
xpn tgk glasier??
xpn jejak kaki ke any ranches in NZ??

Chik chuMeLL said...

waaaa...mesti best kan..tak sbr nk tunggu next entri..hehe

miszkeyna said...

yang terbng2 kne tiup angin kuat tu eh? tah ape nme die.lupe da.hee

Nur Su'aidah said...

mesti best erkkk!!

AcanCapik said...

ko main bungee jumping ke?

AcanCapik said...

tak pun, main parachute? gila best...

syafawani said...

mesti ada ceta menarik kan3..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger