Online users

Follower

Monday, April 5, 2010

Swoop pula.

Bungy jump dah buat. Kita try swoop pula la. Swoop ini lebih kurang macam bungy juga. Cuma yang bezanya badan kita di wrap macam duduk dalam kepompong. Lebih secure dari bungy jump.

Masing-masing dapat cop berat kat tangan.

Saat ditarik ke atas dan atas lagi.


Aku bertanggungjawab untuk menarik picu 'perlepasan'. Mata pejam tapi tangan duk gagau cari picu tu.

Yeah! Berjaya. Sila lihat muka gadis disebelahku. Hahaha. Seharian aku gelak tengok gambar ni. Sakit perut.



Dan ini. Serius aku tak menjerit langsung time swooping ni. Terkedu mungkin. Hanya mampu membisu.

Ok. Dah mampu tersenyum.

Siap lambai peminat lagi. Weehuu.

Aku bersyukur sangat aku dapat merasai pengalaman ini disini.Ramai yang tak puas hati aku dapat try bungy dan swoop. Tambah-tambah Zul dan Kamil. Lagi hangat hati bila aku tag sijil penghargaan bungy kat FB. Hahaha. Overall, aku puas hati gila. Bagi aku, bayaran sebanyak $115 itu cukup berbaloi. Kalau nak murah lagi, hang buat bungy dan swoop pakai tali rafia la. Heh.

Video ada disini

p/s : Kalau ada rezeki lagi, tahun depan try buat freefall,agrojet dan shweeb pula. =)

16 comments:

hans said...

macam best jer menatang nih weih
nak lebih kurang apa yg bungee tu?
best2

Wan Perlis said...

brani girl2 ni
respek la
best2

Judiene said...

seyesly aku jeles giler ngn ko!
sgt2 jeles!
grrrrrr~~

AcanCapik said...

woh, bestnya dapat main benda2 ni... jeles loh...

LALA said...

eh tu nihlah ka?

outoftopic: yg hg tanya apa bnda tu,aku dapat jpa la zack,

AkU said...

Waaaa..best2..Zack nanti ko treat aku g sne ek..

Chik chuMeLL said...

teruja tgk pic ni semua zack..bibit2 jeles mula timbull..hehehe..xpe2,satu ari nnt my turn plak..jdkn gmbr ni inspirasi ku..hehhehe=)

Nur Su'aidah said...

bestnyeeeeeeeeeeee!!!

Whoopz said...

Swhooping? :p nampak mcm best.. Kat malaysia ade ke menda neh?

messyremo said...

wo0ooooo..
terbaeekkk..
nk try gak ler nnt..

[z@ck] said...

hans..
kalau bungy, kaki hang ja yang diikat..badan hang tak ada support apa2..kalau swoop ni at least ada sarung tu nk support badan hang..xdala takut sgt.. =)

Wan Perlis..
tocei2..

Judiene..
muahaha..akhirnya berjaya jugak bt ko jeles!

AcanCapik..
hahaha..ko dtg la sini..selain jumpa awek ko, ko boleh pi try bnda2 ni..siyes best.

LALA..
ha'ah..Nihlah. terjumpa dia time g trip ni..dia pn join sekali dari Auckland.

Aku..
*bt bt x dengar*
hahahaha

Chik Chumell..
rexeki aku nak try bnda2 ni cik chumell ooi..kalau bukan sebab senior yg bawa, memang takkan sampai aku kat tempat ni..thanks to them.

Nur Suaidah..
=)

Whoopz..
kat genting ada. cyclone.tapi tak sama sangat la..

messyremo..
sila try.x rugi!

p i j a h said...

besnye nyah...~~ huhu...

Softtouch [Hanim] said...

seriau akak tgk zack buat bungy tu...beraninya zack..tp kan bila masa lg nk cube bnda2 extreme ni kan...sronoknya akak tgk korang nie..time nilah nk menikmati keseronokan yang boleh diceritakan pd anak cucu nnti...hepy for u zack...

Syahrul Iman said...

oomak aii...terbaik la swoop nie

YobSumo said...

ohhhhhhhhhhhh AWESOME gila!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaaha cute jerk kan...menda alah nie..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger