Online users

Follower

Friday, April 2, 2010

Midtrimester break

Officially, mid trimester break dah start.

2-18 April.

Will be away for threee days two night. Rotorua, here i come!!!!

Yang lain jangan berkecil hati ye saya dapat cuti yang sangat lama. Hehehe.

12 comments:

I_Hate_Lolipop said...

have fun~

Zuewairy said...

weh.. xaci.. br ja hang masuk dah cuit:)

rizal jabai said...

nk itot~huuuu

cikgadis said...

ok! ku jeles sgt2!!!
huhuhu..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

arghhhhhhh cemburu!

AyanaAsham said...

kecil hati ni.....aihhhh

Chik chuMeLL said...

waaa..hepi holiday dear..best2..!!!pusing 1 NZ yer..=)

Ain Nabila Ibrahim said...

ain berbesar hati nk bgthu..
cuti 2 bulan =p
xdehal zack

hans said...

best lah ko

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

x-po said...

blk malaysia tak?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha apa lagi kan..harus la cuti2 NZ gitu..hehhehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger