Online users

Follower

Wednesday, April 28, 2010

Rugby World Cup 2011

Online ticket untuk RUGBY WORLD CUP 2011 dah keluar. Sebelum ni, tak pernah excited pun bab rugby ini. Mai sini, jadi seronok pula nak join tengok kat stadium. All Black tu. Bukan senang nak dapat chance tengok live. Boleh menari hakka sekali. Hahaha.

Syamel inform untuk final match, starting ticket harga 1.2 k NZD. Mak aii..Memang tak pi tengok la yang tu. Aku bukan apa. Nak merasa even sekali pun cukuplah. Macam mana feel duduk dalam stadium bersorak ramai-ramai untuk team NZ. Kalau nak tahu, aku tak pernah lagi attend mana-mana live match kat stadium. Back in Malaysia pun tak pernah lagi merasa bersorak untuk mana-mana team bola sepak. Harap ja rumah dekat dengan stadium Darul Aman. Tapi, tak pernah pi tengok pun. Susah sikit. Tok tak lepas keluar rumah malam-malam. Inikan pula nak pi tengok bola. Lagi la dia hingaq. Perempuan tak elok keluar malam.Itu prinsip dia. Kalau keluar dengan family, ok.

Target nak tengok match NZ vs Canada. Itu nampak macam menarik sikit sebab tuan rumah yang main. Yang lain tu, tak tahu nak side mana satu.Ticket paling murah $95 NZD. Paling mahal $250 NZD. Sekarang ni tunggu member je nak tolong booking. Tak reti la nak perosah sorang-sorang benda ni. Applications close within 23 days. Cepat, cepat!

Untuk keterangan lanjut, sila klik sini.

11 comments:

QisTina said...
This comment has been removed by the author.
QisTina said...

mak datuk mahal nyer tikett..
baru je beli ipod touch.
pastu nak pegi ski trip lak.
mampukah lagi aku?

Peri PiA said...

tu la kat NZ memang fofular game ni kan,ehehe

SyahmiFikri said...

pergh.. best ja dapat join.. ayoo.. tak kedah la kalu tak g masuk tgok bola kat stadium darul aman.. haha.. naseb popuan dimaafkan..

Whoopz said...

Hingaq n perosah.. X phm.. Cik zack sila xplain.. sila2.. Jgn malu2.. :p

Dee said...

betul..experience tu yg penting..janji penah gi sekali..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

mana nak dapat pengalaman tu..pi cepat :)

Fathi Adha said...

masuk rugby touch... hehe

shinawawa eyenie said...

nz mmg famous dgn rabgi..like..:-)

hans said...

menari hakka tu yg best
tingat blog aku masa diploma dulu
tiap2 persembahan kena buat hakka
kamate kamate hoora
hahaha

AcanCapik said...

tgk hakka all blacks, gerun dan bersemangat.

=)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger