Online users

Follower

Thursday, April 15, 2010

Senget manja

Bosan buat assignment, aku buka FB.Tengok balik gambar yang kawan aku tag. Heh. Baru perasan yang aku ada satu tabiat suka pose senget-senget macam ini. Pergh. Bukan satu dua, malah berpuluh-puluh gambaq pose senget. Kepala lentok manja, kaki mesti silang. T_T Ada orang suka buat peace, suka jelir lidah. Ni ha..aku suka pose senget manja.Geli perut dengaq perkataan manja tu. Hahaha. Manja ke?

Kalau lu tengok gambar wa, memang langsung tak nampak rock. Semua stock 'manja' der. Serius. Siapa cakap aku rock lagi lepas ni, aku sekeh kepala. Hahaha. Wa perempuan sejati yang dalam hatinya ada taman.


Pengaruh senget manja tersebar apabila statement ni keluar kat facebook,
"Kami tiru gaya Zack" T_T

25 comments:

eD's photography said...

ehehehe....
pose senget2 nie dah macam model la.
nice..nampak stylo..
tambah2 kalau org tinggi..
hehehe.
lagi cun..
syok la tu..
keh3..
:P

eqbalzack said...

eh! betulla...senget manja 1 pattern je...
nanti posing lain pulak ye...hihi

mimi mimi said...

hahahaha
ak pulak suka renyih nmpak gigi..=D

angah iza said...

tabiat yg sungguh pelik.heheh

neesa_jun said...

satu ja nak cakap..."ada style lah!"....hhehehe...

syafawani said...

hehe..senget pon xpa..xramai leh pose cmtu..hik3

NeenaAnuar said...

hehehe.. posing begitu merupakan trade mark you dik! I loiikkee posing2 picture! hehehee..

Judiene said...

comey sgt la pose lagu tuh
amboi hang, part silang kaki tu yg xbleh blah tuh
hahaha
dh jd trademark hang da pasni

Dee said...

biasanya org yg posing senget ni nk tutup kelemahan diri dia..iaitu gemuk..hahaha..ko jgn marah zack..kak dee posing senget sbb xnak nmpk gemuk sgt..kuikuikui..

Tendou Sani said...

haha...pose senget xpe...jgn otak senget dah...jom...study3!!! ^_^_~

sI tEDI said...

ekekeke.. ini kes posing sepesen je ke?

lilylala said...

cantekkk...ske je tgk

co0L^^guRL said...

walewa.... pasni, blh la akak plak tiru gaya zack. hahahah....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kehkehkeh.. ade style la lu. wa suke tengok!!

Roxy zai said...

pose u comel!!=)

AkU said...

Lu tetap ROCK d hati wa beb..!!
hehehe..

Whoopz said...

Zack senget.. Hahaha..

dd dudu said...

ahahahaha lawak la zack

[s][u][e][h][a][n][n] said...

x reti la aku nak pose sama jer macam ko zack kikikiki pe pun cantik tuuuuuuu

petisuara said...

style...kat malaysia kalau ade mmg style

PinQib said...

POSE TERBEK DR Z@CK... I LIKEE

[z@ck] said...

eD's photography..
memang sengaja nak bagi aku kembang kempis kan..zzzz

eqbalzack..
will try..ahahaha

mimi mimi..
haa..hat tu memang obvious sgt kat hang..hehehe

angah iza..
ya..sungguh pelik.jgn tiru aksi ini didepan kanak2..hehehe

neesa_jun..
wohhooooo..hahaha

syafawani..
ye ke..mana ada..ramai yg boleh bt lagu ni..bukan susah pn.silang kaki ja.hahah

NeenaAnuar..
memang tak dapat disangkal lagi.yeah! betul.hahaha

Judiene..
hahaha..agak la..memang tak bleh nak ubah dah..T_T

Dee..
hahaha..pandai sis menafsir maksud di sebalik gmbr senget manja ni..betul la tu..nk nmpk lagi slim shady..hehehe

Tendou Sani..
eyh..ko ni sapa ek..aku macam familiar je ngn cara ko tulis komen ni..macam pernah jumpa sebelum ni..hahaha

[z@ck] said...

si tedi..
ha'ah..hehehe..

lilylala..
ouh..thanks dear.
=)

cool gurl..
sis..bt photoshoot time kahwin nanti tau..heheh

oshinz d senorita..
thanks der! =P

Roxy zai..
*blushing*

AkU..
yo la yo la *pasrah*

Whoopz..
ko pn senget gak..hahaha

dd dudu..
hehehe..lawak eyh?

suehann..
nanti klu aku jumpa ko..aku ajar pose senget manja tu..hahaha

Peti suara..
aku rasa ko silap komen entry ni..hahaha

PinQib..
hahaha..*malu*

Peri PiA said...
This comment has been removed by the author.
Peri PiA said...

tomei la zack,senget menawan ni

p/s-tadi ak komen salah n3 ek?hihi,pasal adam maya tu?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger