Online users

Follower

Friday, May 14, 2010

Adamaya oh Adamaya

Apasal last episod Adamaya ni touching sangat ha? Apasal aku menangis? Apasal aku lebih-lebih sangat ni ha?As if macam aku pula Maya. Hahaha. Well, aku memang senang touching kalau tengok drama melayu ni. Pantang tertengok part sedih, konfirm aku join sekaki menangis.

Yang penting Adam dan Maya bahagia. Korang rasa ada sambungan lagi tak lepas ni? Aku rasa mesti ada. Aku dapat bayang dah apa akan jadi kalau ada sambungan. Dani akan jadi jahat gila. Percayalah cakap aku. Amani pula tak besar-besar. Kalau dia besar, terpaksa pakai budak lain. Dah tak ada X factor la cerita Adamaya kan.

Hah. Sudah. Dah mengarut dah. Aku nak sambung buat assignment. Heh. Assignment la sangat.

10 comments:

Izz said...

same la kita.
naluri kwnitaan tu da terkeluar bile tgk part yg sdey2,
huhu

LORD ZARA 札拉 said...

citer ni best gila wooo~

Fathi Adha said...

adam maya... dan assignment... haha

Sharinginfoz said...

so nampaknya citer ni membawa kesan kepada penonton kan.. apa pulak citer pas ni ya...

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

Fatin Aliyya said...

hehe kak firah follower adam maya yg tegar.=D.fatin yg dok dkt msia ni pon x tgk2 lg adam maya.huhu.x sempt.

final isnin ni.takot.huhu

slmt mengerjakan assignment.(^_^)

ARC™ said...

muahahhahaha
bosan

.:lilylimelite:. said...

aku anggap je ramalan ko tu betul.typical msian movie.tp itula yg org kite nk.haha

kawie2020 said...

kawie x tgk pun citer adam maya nih...

tapi kawie paham la kenapa air mata itu jatuh...

LALA said...

tak tak, amani dia tukar buat jadi 2nd daughter diorang muehehe. oh sedih dah tak ada cerita nak tengok :'(

syahira ariff said...

x puas hati
mudah jer adam maafkan maya
hehehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger