Online users

Follower

Monday, May 17, 2010

Ekspresi dirimu

Jadah apa tempek gambar macam ni? Haih. Entahlah labu. Disaat kekeringan idea nk menulis ni, solution terbaik ialah godek balik folder gambar dan tempek gambar macam best dalam blog.

Ini gambar waktu first month kat Welly. Muka pun fresh lagi. Ye lah. Time ni kuliah belum start lagi. Happy je memanjang. Sekarang ni dah macam zombie. Nak keluar town pun jarang sekali. Asyik terperap kat rumah ja. Ini semua gara-gara assignment. Rasa bersalah nak keluar rumah. Tapi, duduk dalam rumah pun bukannya buat sangat assignment tu. Lagha' je lebih.

Ish. Rindu nak tengok wayang. Kat sini wayang mahal. Sekali tengok melayang NZD13.50. Convert tengok duit Malaysia jadi berapa. Sila darab RM 2.45. Aku fail ilmu hisab ini. Ada kot dalam RM 30 lebih kan? Kalau kat Alor Setar, boleh tengok 3 movie weyh. Tsk.

Ampa ada apa-apa soalan tak? Tolong tanya soalan, so that aku ada modal nak bercerita kat blog. Huhuhu.

7 comments:

Sharinginfoz said...

tak kisah janji hidup ni penuh dengan kemeriahan dan gembira kan

Bayaran Balik Cukai, $$$

[s][u][e][h][a][n][n] said...

meh ckit tgk muka zombie kamu tu zack :p

AcanCapik said...

cerita pasal rumah ko. design, pelan rumah dsb... aku nak wat rumah. haha...

Whoopz said...

Mahal gile.. Abeh hang x tgk ar citer 'lelaki panas' tu? :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alololo.. kesian ko ye. takpe takpe.. nanti download je kat tenet movie tu semua eh. duit tu simpan buat makan je la ye.

hans said...

ko selalu posing macam nih kan zack
tanda gembira kr?

syafawani said...

mcm dah kuruih ja zack?hehe..tu la dok makan cucoq ja kot?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger