Online users

Follower

Sunday, May 16, 2010

Tak sabaq!

Tahu tak macam mana perasaan aku kalau dah siap assignment?

Rasa macam dunia ini aku yang punya. Rasa macam nak berfoya-foya habis-habisan. Konon macam nak reward diri sendiri la atas usaha berlipat ganda berhempas pulas cari reference sini sana. Tapi, kebahagiaan aku ini hanya sekejap. Ada satu lagi assignment yang perlu disiapkan.Due date Jumaat ini. Huwargh! Ini yang nak jadi raksasa balik ni.

Tak sabar nak tunggu habis semua assignment. Lepas ini just tinggal nak test and exam ja. Lepas tu, dah start mid year break. Oyeh! Tak sabaq nak pi Auckland untuk sokong budak cohort main untuk BERSATU. Tak sabaq nak main salji kat Mount Raupehu. Wahehu.

Tak sabaq, tak sabaq!

6 comments:

Whoopz said...

Sabaq zack.. Jgn jd raksase.. Ultraman ada kat mana2.. Saje je kena fire kang.. :p

[z@ck] said...

Whoopz..
Ah..aku tak gentar pada otromen!

Judiene said...

siapkan cpt!
i want ur assignment, on my table by this friday!
or i'll deduct ur mark!
hahahaha

AcanCapik said...

ish3x...

tapi memang betul la kan, selagi tak settle keje, tak selesai exam, macam membawa beban yg berat lak kat atas kepala...

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Att Ashburn said...

uii sedapnya kalau dh siap eseimen..meronggeng abisla ;)

x saba nk gi auckland too..
*ehem, elaun bile nak masuk ni? haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger