Online users

Follower

Sunday, May 16, 2010

Terima kasih cikgu

Dari kejauhan ku ingin mengucapkan Selamat Hari Guru buat semua guru di Malaysia. Terima kasih atas jasa kalian dalam mendidik anak bangsa. Terima kasih.

Terima kasih kepada semua 'cikgu' TESOL di IPSAH kerana banyak bagi tunjuk ajar sampai saya boleh fly ke NZ. Terima kasih atas grade yang teruk. Terima kasih kerana tak bagi muka kat saya. At least saya tahu cikgu buat itu semua untuk kebaikan diri saya juga. Supaya saya tak leka di masa depan.Supaya saya tak mudah lupa diri dan perasan diri tu bagus sangat.

Terima kasih kerana menganggap kami seperti kawan dan anak-anak cikgu sendiri. Terima kasih atas ke sporting an cikgu semua.

Terima kasih atas sokongan cikgu waktu saya susah dan senang. Terima kasih atas moral support yang tak pernah putus bila saya memerlukannya. Terima kasih atas perhatian cikgu.

Soon, aku pula yang akan jadi cikgu. Budak-budak ini pula yang akan ucapkan terima kasih kat aku. Mampukah aku menjadi cikgu yang baik ? Masih banyak yang perlu aku pelajari.

Kenangan ketika melakukan School Based Experience di SK Convent Father Barre, Sg. Petani.

Happy Teachers Day!

11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

selamat hari guru Zack!

^^

[z@ck] said...

LORD ZARA..
happy teachers day to you too =)

s A i F u L z A k W a N ® said...

SELAMAT HARI GURU

ENTRI UNTUK ANDA KLIK SINI

Sharinginfoz said...

selamat hari guru kepada semua.... jasa mereka tidak akan dilupakan...

Segmen Kenali Blogger

AcanCapik said...

selamat hari guru teacher zack... ngeee... =p

Hizami Rahim said...

selamat hari guru!
hehe.
;)

Syahrul Iman said...

selamat hari guru..jasamu akan dikenang..hehe =)

hans said...

selamat hari guru disiplin

kawie2020 said...

selamat hari guru.... :)

x-po said...

slmt hari guru untuk sume dan utk diri aku sndiri..hikhik

[z@ck] said...

Saiful Zakwan..
thanks bro!

Sharinginfoz..
yup..takkan dilupakan.. =)

AcanCapik..
thank you anak murid ku..hahaha

Hizami Rahim..
thanks ! =)

Syahrul Iman..
selamat hari guru too..

hans..
huh? ni kenapa hari guru disiplin plak ni..hahaha

kawie2020..
thanks =)

x-po..
ye..untuk ko gak..selamat hari guru!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger