Online users

Follower

Sunday, May 30, 2010

Glassons pujaan hati


Kegemaranku di Welly. Selalu sale. Selalu jugalah aku masuk.Heh. Laki dalam gambar ni perasan aku nak curi-curi ambil gambar dia. Hey! Tolong sikit. Tak koser I. I bukan nak ambil gambar you, tapi signboard Glassons ni haa.

Lama tak letak gambar syok sendiri. Aku beli fleece ni. Tapi colour hijau lembut. Colour purple tak ada saiz 10. Yang aku try ni elok-elok muat badan ja. Ehem. Badan maintain tak? Hohoho.

Tudia...semua pakat angkut sorang satu. Fleece tu harga NZD 19.90. Memang aku rembat. Tak ada nak fikir-fikir lagi. Psst..mata memang pantang nampak benda murah. Mesti nak beli T_T

p/s : Update pun macam tak ikhlas kan. Esok ada test. Kena study. Bubbye sayangs.

10 comments:

Whoopz said...

Badan maintain.. Heheh.. Malu ar gwa nak k0mplen pasal badan lu neh..
But u lo0ks fat in black..
Hahaha..
~lariiiii.... . . .

Peri PiA said...

waaa shopping

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

gud luck for ur test yeahh ;D

Chik chuMeLL said...

woooo...kirim bleh??hehe

Izzatul Ismail said...

slim slim huhu

'AQILAH said...

eh eh soping lagi...:P

Hannanika Chan said...

haha. beshnye.
ape lg yg best dan murah kat sana zack?
nak buat brg hantaran nih :P

bvlgarigirl @ Arianna said...

yeah quite cheap tapi berkualiti kan. cantik, sesuai dgn badan mantain tu =)

hBz said...

o0o..senyum bukan main lebar. semua ni available lg ke? >>___<<

Hazirah al-Barakbah said...

cantiknya. bestnya. AKU JELES!!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger