Online users

Follower

Sunday, May 30, 2010

VUW punya lecture hall.

Keadaan semasa menghadiri kuliah. Dikala kebosanan menghimpit diri, inilah yang kami lakukan. Oh. Ini hanya boleh dilakukan sebelum kelas bermula. Once dah start lecture, mulut harus dikunci ketat, tangan harus mencatat nota manakala mata harus merenung tepat ke arah John. Mr John sangat pantang kalau kami berbisik atau bergosip dalam kelas. Konfirm dia akan stop lecture dan renung ke arah kami. Jadi, cara terbaik untuk berkomunikasi adalah dengan menulis surat cinta kepada teman disebelah. Lagaknya macam menulis nota padahal tengah bergosip secara non-verbal.

Ini pula keadaan lecture hall untuk subject Linguistics. Motip Att tangkap gambar ni nak tunjuk yang duduk Welly ni tendency untuk terbeli baju yang sama adalah tinggi. Tengok sajalah tiga orang ni. Coat sepesyen.

Lily cakap sense aku bila nampak kamera tinggi. Pantang orang buka kamera mesti sempat interframe. T_T

Esok dah start kelas. Ergh. Test lagi. Ergh ergh. Psst..orang sini lagi ganas buat vandalisme.Bawah meja penuh chewing gum. Geli oh.

17 comments:

Judiene said...

xde yg anti-islam ke dlm kelas ko??

Farhah (applegreen) said...

eh ade lily suhaini!

[z@ck] said...

Judiene..
so far tak ada plak yg bw banner i hate islam ;p

Farhah (applegreen)..
ye..lily suhaini in the house

hans said...

asal minah2 salleh belakang tu xjoin bergambar sekali weih?

[z@ck] said...

hans..
dia skema

Mysara Newrie said...

Haha ;DDD bilik kuliah kak zack sama dgn bilik kuliah sek kitorang. hehe ;D

black_mel said...

ada minah mat salleh cute2 yg suka org malaysia tak?suruh la diorg wat blog..nk view..hehe..

Att Ashburn said...

hehe...zack mmg pantang kamera..haha...
uih bangga muke sy ade jugak!!

Whoopz said...

X sen0n0h gak mat salleh neh.. Chewing gum bwh meja.. Hish..

Peri PiA said...

tu la z@ck punya toleh nak bergambar :D

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

kau memang ada je terselit dalam gambar eh Zack?

kih3~

laila said...

bahaya bj sama
klu aku ada classmate bj sama ngn aku
trus aku bok blk umh bj tu
tobat xpakai dh
haha

ween said...

HAHA, comel betul sensitive dgn camera :D

noor afzan said...

ada ramai geng satu kelas..
best2..

x-po said...

berkawan tak dgn mat saleh dlm kuliah tu? hehe

fizranier said...

okay yg baju belang bernama lily suhaini tu senior saya

mr.syazwan said...

kalau nak beli on9 kena beli brg sprt beg, brg2 yg x di sarung ke bdn kita kot itu lbh afdal kan kan

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger