Online users

Follower

Saturday, May 22, 2010

Hati sudah tertambat pada yang ini.

Aku dah cakap.Aku akan pilih colour merah. Ha. Pink ni pun adik-beradik merah la juga kan. Hihi. Ini cover duvet set kids punya. Syurga oh beli barang kat sini. Semua saiz kids. Duvet pun kids. Lepas sale tinggal NZD 20 ja. Memang aku target nak beli. So, memang tak fikir panjang dah. Laju ja tangan ni menyambar. Ini pun berebut-rebut dengan housemate nak ambil design pink. Aku pegang dulu, so kira aku la dapat.Wahehu.

Excited punya pasal, sampai ja rumah terus pasang kat katil. Malam ini tidur indah ye.Oh.Sukanya!

Aku hairan kenapa bahagian adult ni tak ada duvet funky-funky macam ni ha? Semua corak nak abstract ja. Langsung tak cun.

18 comments:

cikgadis konfiuss said...

wahhhh cantik la!
wuwuwuw


eh eh? x cuci trus ja pasang?

s h a r v i na said...

ehe.
cantik cantik.
i ske 'love2' dia. sweet je!

i nak cari cadar yg plain.

LORD ZARA 札拉 said...

comel gila ni~
huwaa~
jeles2~

Ped said...

zack, stail! aku suka.

:)

Peri PiA said...

gud choice !!
hidup pink,mcm kaler yg ade kat blog kite :D

Adila Ady said...

yess...nnti tukarla langsir tu plak eh..hehe

nazreenhashim said...

pinjam boleh?
ekekeke

Whoopz said...

Design ngan kaler duvet tu sama mcm header blog hang zack..

shazika said...

chumelll nyer.
td biru sekarang dh pinky

hans said...

wah
romantik gila warna cadar

StrewberiManis =) said...

sweet oh =)
i likeeeeeee

walaupon xmatching dengan langsir,
alaa buat2 xnampak ja =P

Izzatul Ismail said...

hoho siap ade love2 lagi ha cun2

Frodo Baggins said...

kalau wa, ske kaler putih jer .. keh3x ....


>>___<<


duvet dewasa mau abstract
sbb jiwa lainzzz. weeee ~~~~

Judiene said...

cantik bantal merah ang!

Softtouch [Hanim] said...

cantik...dahlah akak suka pink2 nie...

[z@ck] said...

cikgadis konfius..
hah..aku mmmg macam ni..suka pasang terus before basuh.jadi tabiat dah

sharvina..
ehem..tengok tuan la.hahaha

LORD ZARA..
yes.berjaya buat ko jeles!

Ped..
hehe..style kan?

Peri Pia..
saya mmg suka pink tp ganas.hahaha

Adila..
banyak plak duit aku nk tukar langsir. T_T

nazreenhisham..
tak boleh.

[z@ck] said...

Whoopz..
aku baru prasan =P

shazika..
akak x comel ka?

hans..
silap aku tak berlaki ja weyh..kalau tak..

StrewberiManis..
hahaha..lantak la x matching pn..asalkan sweet..=P

Izzatul Ismail..
thanks =)

Frodo Baggins..
lu laki..jiwa lain..perempuan jiwa lain..btol tak?

Judiene..
baldu gitu.

Softtouch Hanim..
perempuan dan pink tak dapat dipisahkan.

Peri PiA said...

muhehehe,sama la..suke3

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger