Online users

Follower

Saturday, May 22, 2010

Tukar selera

Psst..Hari ini Briscoes ada buat sale up to 60%. Tunggu apa lagi. Serbu ramai-ramai. Hahaha. Aku nak mencari set duvet cover lagi satu. Dah lasam dah duk hentam yang satu ni. Dari first datang sampai sekarang, tak pernah bertukar lagi sarungnya.

Dah bosan oh tengok design ini. Sekali sekala nak juga tukar selera. Nak beli colour merah pula la. Aku beli colour biru sebab nak matching dengan langsir. Dengan bakul laundry sekali aku bantai colour biru. Wahehu. Kat sini bolehlah nak menghebat pakai sarung duvet. Kalau kat Malaysia, pakai selimut nipis ja. Tidoq pun atas toto ja.

Hebat oh katil ini. Masuk ja dalam duvet, terus lelap. Sebab tu tak boleh baring selalu atas katil. Kang terlelap terus.

16 comments:

chocolate strawberry said...

tu yang payah bila nmpak katil tu..hehe

;p

LORD ZARA 札拉 said...

nak kirim!!
^^

Att Ashburn said...

nasib baik ade blog zack.kalau tak sampai sudah taktau ade sale...hehe..jom serbuuuu

Solehah said...

weh tak lasam pun lagi..huhu..pe apa pun, selamat bershoping..

Whoopz said...

Biru mata hitamku.. Hahah

shinawawa eyenie said...

cntik wrna biru tu

noor afzan said...

uih..pegi la..
saya nak pegi sale tu jauh benor..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la zack kaler biru tue..sama lak kaler cadar kita...heheheh..bulan nie pun akak pasang cadar kaler biru...hehehehe

AcanCapik said...

zack, nampak sedap je katil tu... tumpang tido... haha.

wawa said...

comeiny corak tu...rasa cam nak guling2 ja atas katil hng tu zack =)

syafawani said...

hehe..tengok pon da taw kalu tidoq mesti nyenyak punya..hehe

fikri FAUZI said...

kotak2 biru..
saye suka..
;DDD

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

uish.. tak bleh masuk bilik lagi dah pasni. takut terlelap sampai tilam berlekuk-lekuk. camno tu?

shazika said...

wohaaa..
nmpak empuk je katil tuh

Adila Ady said...

eh,,beli y warna pink eh,,,hehe

[z@ck] said...

chocolate strwaberry..
hahaha..tau x pa.. =P

LORD ZARA..
nak kirim duvet?

Att Ashburn..
jejommm

Solehah..
dlm gmbr mmg x nmpk..tp kat luar gmbr....

Whoopz..
??

noor afzan..
sy mn penah miss klu ada sale kat sini..hahahah

Purplelicious..
sis tukar tiap2 bulan ka?

AcanCapik..
wuih..kang ngamuk bini hang satgi..

Wawa..
nk guling space kecik beb..kang bergolek ke bawah.

syafawani..
ha..tau x pa..

fikri FAUZI..
lelaki mmg suka kaler biru kn..

Oshinz d Senorita..
berlekuk? ko perli aku ke apa ni?

shazika..
mmg pn

Adila Ady..
=P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger