Online users

Follower

Monday, May 31, 2010

It's a wrap.

(Summer, February 2010)

Secara rasminya, minggu ni adalah minggu terakhir kuliah sebelum exam yang bakal kunjung tiba pada 14 Jun.

Perasaan? Erm. Rasa macam baru semalam jejak kaki kat Welly. Tup tup dah nak habis satu trimester belajar kat sini. Mulalah nak ambil gambar sebagai kenang-kenangan. Macam dah nak grad je gayanya. Padahal baru habis satu trimester. Hahaha. Ada lagi kuliah wooi esok lusa tulat terbalik.

Dengan berakhirnya test EPSY petang tadi, its a wrap for it.Bubbye Matt Crudden. Ada jodoh kita jumpa lagi. Itupun kalau aku ambil subjek yang dia ajar. Just tunggu final grade. Harap-harap boleh dapat A. Itu ja satu-satunya harapan untuk cemerlang memandangkan dua lagi subjek macam sedikit kantoi. Hmpph.

Macam mana nak dapat first class honours ni. T_T

13 comments:

Whoopz said...

Awek baju belang tu sapa nama? Kim salam kat dia.. Heheh..

Adila Ady said...

belajar zack...belajar.

jangan banyak shopping sangat..hehe.

YobSumo said...

wow nak exam! jangan bawak toyol tau!

ween said...

good luck for the coming xm, zack :)

Peri PiA said...

time flies :)(btl ke pe ak ckp neh)

Hizami Rahim said...

sedar tak sedar.
masa berlalu memang pantas.
;)
jangan bazirkan.
;)

black_mel said...

nak exam...gudluck..buat elok2...jgn lupa baca doa penerang hati...*dah mcm tok wan lak..hehe..

Izzatul Ismail said...

gud luck zack :p

Izzatul Ismail said...

gud luck zack :p

hans said...

moga hang berjaya

kucai said...

belajar zack..
jgn asik tgk rugby je..
gud luck exam

[z@ck] said...

Whoopz..
Nik. Will do. Gatai hang naa

Adila Ady..
baiklah T_T

Yobsumo..
i wish i could bring toyol.

ween..
thanks dear!

Peri Pia..
betul tu sis =)

Hizami Rahim..
usia semakin meningkat. hoh

black_mel..
baik bro. =)

Izzatul Ismail..
thanks =)

hans..
tenkiu shah rukh khan..

kucai..
baru sekali kot aku tgok rugby.tsk

Anonymous said...

You forgot Andrew Jackson’s Big Block of Cheese with nary a macaroni in sight.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger