Online users

Follower

Tuesday, May 18, 2010

Keropok cap Bluebird. Jangan ketawa.

Favourite chips aku kat sini sudah semestinya dari brand Bluebird. Woooihhh..Jangan gelak.Aku tahu nama brand ni pelik. First time aku datang sini, memang aku kutuk-kutuk brand ni. Ye lah. Nama langsung tak komersial. Tolonglah. Bluebird? Burung biru. Hahaha. Lawak-lawak.Tapi lama kelamaan, dah terbiasa. Famous kot kat NZ ni. Rasanya brand Bluebird adalah pengeluar terbesar keropok kat NZ. Rasanya la. Sebab pi mana-mana pun, hang akan nampak brand ini.

Serius sedap keropok Bluebird ni. Tambah-tambah yang perisa ready salted. Pergh. Jadi gian kalau sehari tak mengunyah benda alah ni. Tambah-tambah time buat assignment. Sambil mengunyah sambil taip. Ada certain orang tak berapa suka bluebird sebab masin. Tapi aku suka. Memang potensi nak dapat darah tinggi tu memang tinggi la.

Bluebird ni bukan takat keluarkan keropok je. Kereta pun ada brand Bluebird. Serius. Tak percaya? Tengok gambar ni.Curi snap kereta Bluebird sapa entah. Hahaha.

Sila zoom kalau tak percaya.

So, jangan gelakkan brand ni. Biar nama tak komersial, asalkan produk bagus. =)

17 comments:

AcanCapik said...

nissan bluebird... best ooo keter ni. tapi model lama la aku minat. eh, ko cakap pasal keropok kan?

[z@ck] said...

AcanCapik.
2 in 1..hahaha..

NeenaAnuar said...

yeaa... bluebird nie merupakan brand kereta jugak...

now akak cam teringinn jerk nak makan keropok bluebird tu zack! :D

░♥si lampu neon♥░ said...

balik sini, aku nak kopok bluebird satu k..;)

k.A said...

kalau kat sini bluebird tu nama company taxi.huhu.

Ery Farieha said...

kete bluebird tu tau la =D

Peri PiA said...

branding tu penting,hmmm

Whoopz said...

Makanan ngan kereta = bluebird.. Yg ni senang paham.. Hahah.. Pasal rojak c0ntinental tu aku dah explain.. P ar tgk.. :p

noor afzan said...

wow..smart gak kete tuh..

angah iza said...

bluebird???
kalo nama kereta sesuai la kot.tp kalo nama keropok,mcm kelakar :P
nanti hadiah kan sis keropok tu leh x???
nak gak rasa =)

hellioz said...

sgt sedapkah?

.:lilylimelite:. said...

jgn xtau...brand bluebird tuk bag pun ade:)
kalau xcaye g kedai beg kat lambton quay.pilih2.haha

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku gelak dulu~

sebab dengar nama Bluebird aku teringat Twitter~

=)

MieZa said...

tapi memang kelakar lar beb...haha

I_Hate_Lolipop said...

comei pingu tu. nk balik mlaysia nanti ko bawak balik kopok tu.

Secret Drifter said...

BlueBird ??

Indonesia taxi bername BlueBird.

kereta Nissan ada model BlueBird

tak silap... BlueBird ni ada ke?? tepung pancake sbb dulu pernah beli tepung pancake bluebird... bukan silverbird k !

FeeQ said...

nak cuba la kentang tu ^^

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger