Online users

Follower

Tuesday, May 11, 2010

Lelaki panas.

Normal bagi setiap manusia suka tengok benda yang cantik dan indah.Dalam kelas, ada juga aim dua tiga mat saleh yang boleh tahan cute nya. Yang suka buat rambut emo, yang tinggi, badan sasa dan yang botak pun ada. Semuanya cute.

Kalau bump into hot guys, mulut secara automatik akan mengeluarkan adjektif seperti comel, tampan dan kacak. Tak boleh cakap handsome sebab dorang boleh faham. Kena guna bahasa asing supaya tak kantoi. Undercover.Ada jugalah dua tiga kali terlepas cakap handsome. Excited punya pasal.Tak pasal-pasal kantoi dengan dorang.

Hari ini aku belajar satu lagi adjektif baru untuk memuji lelaki mat saleh.

PANAS

Ingat cuaca ja ka boleh refer untuk panas? Lelaki pun boleh tau. Heh.

Panas kan lelaki ni.

p/s : Hot = Panas.

16 comments:

cikgadis said...

uhhh! lelaki panas!

*haha mcm best pula ckp mcm tu! nnt org apply! kekeke :p

Eyda Sheyda said...

hahhahahahahahahah saya pun suka tgk lelaki panas.. ihhhi

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahaha.. kalo lelaki sejuk macammane plak rupenye ye?

[z@ck] said...

cikgadis..
hahaha..apply jgn x apply

Eyda Sheyda..
=P

oshinz d senorita..
ha..boleh gak tu..lelaki cool namanya..hihi

yusuf mujahidin ™ said...

pmpuan panas patut la pkai bj tk cukup kain...hahaha

[z@ck] said...

yusuf mujahidin..
hahaha..ha'ah kn..tak terfikir la plak..

Judiene said...

kalo ko terserempak ngn aku, ko ckp pe
hot, panas, cute, handsome, tampan ke ape??
hahahahahahaa

syafawani said...

kalu lelaki suam plak apa gayanya eh..hik3

Att Ashburn said...

igt ape la tadi hehe...
lelaki panas eh...
jgn menggetarkan jiwa sudahlah ;p

[z@ck] said...

Judiene..
eerrr..ko nak aku jujur ke apa? hahaha

syafawani..
suam? hahaha..in the middle kot..tak panas..tak sejuk..just nice

Att Ashburn..
ada yg menggetarkan jiwa..tapi tanak gitau..hehehe

Whoopz said...

Aku lelaki.. N skrg cuaca sgt panas.. Jd aku ketegorikan aku sebagai 'lelaki panas' bleh? Hahah.. :p

fathiahRAIHANA said...

law sejuk cane plak akak ?

[z@ck] said...

Whoopz..
T_T

fathiahRAIHANA..
kalau sejuk..cool. =P

hans said...

mana ko dapat gambar aku nih?

Dee said...

kalo ko ckp cun pun bukan dorang paham..mmg panas..panas..itu lelaki..

[z@ck] said...

hans..
aku curi dari hp ko..

Dee..
banyak panas kan? auww..i loike

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger