Online users

Follower

Tuesday, May 11, 2010

Zapin (Bahtera Budaya)

Ini nampak sangat tak ada modal nak bercerita. Main pakai tempek video ja. Hahaha. Nah. Buat siapa-siapa yang tak sempat tengok lagi video zapin yang aku duk canang tu, amik ni. Tengok puas-puas. Ini stage terapung maa. Tak boleh lompat teruk-teruk sangat. Tak boleh hayun tangan luas-luas sangat sebab stage kecik. Tapi suara tetap keluaq. Hehehe. Kalau pandai, carilah saya.Oh. Untuk follower baru blog ini, ini video saya waktu saya perform untuk Asian Night kat Waterfront, Wellington last month. Enjoy! (Baru sedar ada follower baru setiap hari.Thanks!)

6 comments:

hans said...

zapi jer la ang noh
mak yong la plak
hahaha

[z@ck] said...

hans..
mak yong? humangaiihh..itu perlukan skill yg sgt lembut..

imHepPie said...

perghh hebat kalo aku sumpah malu nk berzapin gini

noor afzan said...

zack..
ada award tuk kamu..
amik sini..
http://noorafzan.blogspot.com/2010/05/nice-bloggers-award-diterima.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah terror la zack..klu akak..harus kejung jerk..keras smua..tapi klu menari yang hard core tue bleh la..ahahahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh pndai u zapin ekk
.tgn i kejung
.x reti kuikuikui~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger