Online users

Follower

Monday, May 24, 2010

Night life at Welly.

Kami jarang nak keluar rumah waktu malam sebab sejuk. Lagi satu, asal dah gelap ja Welly ni, rasa takut akan menjadi-jadi. Takut jumpa hantu, takut kena kacau dengan orang mabuk dan macam-macam lagi. Tambahan kalau weekend. Kalau tak terserempak dengan orang mabuk memang tak sah.

Tapi, kalau ada event macam birthday surprise kawan ke, memang kami gagahkan diri juga pergi. Ye lah. Dah kawan ajak. Kena la pergi kan. Kang kecik hati pula jemput tak datang.

After event habis. Ini dalam common room Edu House. Psst..Moment macam ni kena abadikan dalam gambar. Bukan selalu kami nak sarung benda alah ni melainkan kalau dah betul-betul sejuk baru nak pakai.

Ini pula waktu tunggu bas dekat town. Malam yang sama. Aku dah buka coat merah aku tu. Rasa panas tiba-tiba. Maybe baju ni dah tebal. Pi pakai pula coat merah tu, memang berkuap la aku. T_T

Tangan shacking-shacking nak snap gambar minah mabuk ni. Hahaha. Habis blur gambar. 2 kali kami nampak orang mabuk. First pak cik tua yang tiba-tiba mai cakap dengan kami. Mata pandang macam nak terkam sorang-sorang. Orang mabuk jangan dilayan. Nanti dia blah la. Second pula minah atas ni. Muda lagi. Ini pun duk melalak cakap sorang-sorang. Jalan terhuyung hayang.Kawan dia sampai terpaksa papah dia. Muka dah comel tapi pi minum arak plak.

11 comments:

Fatin Aliyya said...

comeylnyer gmbr yg first tue.=D.

baincardin said...

gambar no.3 pun jadi mabuk.hehe ^_^'

shinawawa eyenie said...

cntik gmbr2 itu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

shake shake ur body.. hehehe. shaking giler tangan ko. aku dpt bygkan tahap kesejukan tu..

Whoopz said...

Mabuk kesejukan..

Sharinginfoz said...

ok juga keluar sekali sekala waktu malam kan

Jom Makan Free Kat McD

Peri PiA said...

terserempak dgn org mabuk?erk scary

fikri FAUZI said...

wohool..
best gile
;D

Solehah said...

bahaya gak org mabuk ni..dia bkn sedar apa dia buat..

I_Hate_Lolipop said...

snap terketar2 sbb kau takut ek...hahaha

sI tEDI said...

lemak aku banyak. x perlu pakai baju sejuk! :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger