Online users

Follower

Sunday, May 23, 2010

Short update

Ini bungy kat tengah-tengah pekan Welly. Kat Courtenay Place. So far, aku tak pernah tengok lagi orang naik benda alah ni. Just jadi hiasan di town. Ini ala-ala macam kat Sunway Lagoon tu kot. Swing-swing.Cuaca kat Welly ni tak boleh nak jangka. Kejap mendung, kejap cerah bagai.

Motip tempek gambar ni nak tunjuk Courtenay Place. Kat sini la restoran Cinta.

Sorry. Mood penat nak bercerita panjang lebar. Baru habis host kan kenduri doa selamat dekat rumah. Memang tak bermaya dah badan ni. Esok aku update ye. Bubbye =)

3 comments:

Whoopz said...

Restoran cinta? Apa yg best kat ctu?

noor afzan said...

amboi..
leh jadi next top host..

Dee said...

x sihat ke sis? take care ye..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger