Online users

Follower

Sunday, May 23, 2010

Sperma tak kuat.

Masuk hari ini dah sebulan dia berhenti merokok. Kejap je rasa. Aku tahu susah. Tapi, aku kagum dengan semangat dia melawan nafsu smoking. Memang susah nak resist diri dari tak hisap tambahan pula kawan kiri kanan semua smoking. Asal melepak je lepas makan, konfirm kawan hembus asap. Dia kunyah mamee ja. Er. Jangan tanya kenapa dia kunyah mamee. Maybe itu cara dia nak tahan diri dari smoking kot.

Aku tak paksa dia untuk berhenti merokok out of sudden. Aku cuba faham. Ye la. Benda macam ini perlukan masa. Tak boleh terus menerus berhenti.Kejam la kan nak buat macam tu. Awal-awal dulu, dia slow down smoking. Paling kurang pun hisap sebatang sehari. Sampai satu tahap, dia bagi tahu yang dia tekad nak berhenti terus. Terkejut juga aku. Betul ke mamat ni? Betul oh.

Bayangkan la perasaan aku time tu. Syok tak sangga. Hahaha. Apa-apapun, aku tetap bagi sokongan kat dia. Benda macam ni kena banyak bagi moral support. Kadang-kadang perlu jadi singa betina. Kadang-kadang perlu buat statement mengugut macam ni.

Aku :Kalau you smoking, sperma you tak kuat.

Dia :Ya ka tak kuat? I kena la cuba dulu baru tahu kuat ka tak.

Aku :Gataiiiiiii.

Sengal.

Eyh. You, thanks quit smoking. =)

18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahahaha~

siot je~

tayar soton said...

hehe....kegataian yg nyata

AcanCapik said...

sapa la bf ko nih... tertanya2 aku... huhu...

Sharinginfoz said...

bagus berhenti merokok ni.. banyak faedah boleh didapati.....

Segmen Kenali Blogger: Ika

Whoopz said...

Gwa salute ar kat mamat2 yg bleh brenti rokok.. Gwa dah berpuluh kali cuba x berjaya.. :p

Peri PiA said...

:D,amek sekali keluar entry mcm ni

fikri FAUZI said...

tu la..orang cakap macam tu..tapi aku tegok ramai je orang merokok tapi still

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh.. bagus2. anjakan paradigma tu. nampaknye die btul-btul sayangkan ko yang sayangkan nyawa die tu. haha.. kan?

fikri FAUZI said...

tu la..orang cakap macam tu..tapi aku tegok ramai je orang merokok tapi still boleh dapat anak..
comel2 lagi.. :D

Judiene said...

bkn stakat sperma je xkuat
jantung pn xkuat masa 'beraksi' nnt
huhuhu

mimi mimi said...

agree =)

putra said...

sekarang baca blog aku mcm mana nk kuatkan sperma..hehehe

Whoopz said...

Gwa klik laju2 blog lu putra.. Hahah..

ney said...

haha,bgus gak tu,die berenti~

tapi sekli die frust ke,kompem die akan hisap2-3 kli ganda ag byk dr sebelom ni..

huu,penah ade pengaalaman cemni~

rafiqa said...

kuat semangat lah dia :)

AkU said...

lucah weyh..hahha..

NeenaAnuar said...

abis! hahahaha....

Rara said...

hehe..kalo sperma tak kuat,xleh dpt ank la kn..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger