Online users

Follower

Wednesday, May 19, 2010

Pasang heater lagi.

Cukup susah aku nak curi-curi snap gambar technician ni. Dia macam perasan aku duk tutup buka kamera,lepas tu asyik duduk bangun tengok dia buat kerja. Hahaha. At last, dapat juga aku snap.

Dorang ni datang buat wiring untuk pasang centralised heater kot. Rasa macam pelik juga kenapa nak pasang heater lagi sebab minggu lepas baru dapat heater untuk setiap bilik. Minggu ni datang lagi pasang benda alah ni. Maybe heater dalam bilik tak cukup kot untuk menampung kesejukan yang bakal dialami time winter nanti. Huhu. Berdebar pula nak tunggu winter.

Yang bagusnya tentang technician ni, after kerja wiring siap, depa tolong vacuum balik segala habuk yang depa buat. Itu semalam la time kami tak ada kat rumah. Tapi hari ini, depa tinggai bersepah macam tu ja. Maybe sebab kami ada kat rumah kot. T_T

Kebetulan setiap kali depa buat wiring, kami tengah bersilat kat dapur.Bau toksah duk kata la. Dengan goreng ikan bilisnya, satu rumah berbau. Loqlaq tak loqlaq kami ni, time depa buat kerja, kami duk melantak makan kat living hall. Hahaha.

13 comments:

hans said...

hahahaha
bersilat ka?

Izzatul Ismail said...

haha ok la tu mane tau abg tu terpikat leh hire korg jdik chef kt rumah dye ;p

AkU said...

yg hg dok gatai nak snap2 gambau abg technician tu pasai pa...haha..tu pasai yg depa x vacuum blk tuh..

AcanCapik said...

ko buat unggun api je kat tengah rumah, kompom panas...

[z@ck] said...

hans..
dak aih..cakpong..

Izzatul Ismail..
hahaha..tamau jadi chef..jadi bini terus la

AkU..
saja nak kasi dia fames kat dlm blog.sexy back

AcanCapik..
tak boleh.kang smoke detector berbunyi..

shazika said...

kak
ensem tak technician tu? :P

Peri PiA said...

sejuk2 lapa hehe

Eyriqazz said...

rindu bersejuk di UK dulu...best ngan heater..dushh..bila la nak pi sana lagi ya?

P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk
saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

black_mel said...

teknisian tu rambut ketak..hehe..

Solehah said...

bil letrik sapa yang bayar nnt?korang ka?

Frodo Baggins said...

bro tech rambut pergghhh
hahahahhaha ..
lu silat gayung ke kat dapur?
hahahhaha



>>___<<


winter? cant wait :)

Mr Rulez said...

dah lm tak dengar org sebut word lOqlaq 2..windu seyh..ag2 dok dekat belah selatan..jauh skli nk dgr..hehe

rajin korg masak yer..wpun, ikn bilis tapi kiranya masak ikn gak lar..;)

Berd said...

celaka frodo sampai sini. lu jangan main-main kang kena buah libas angin terbang dari pesilat zafirah. baru lu tahu!

hye zafirah. pink pink!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger