Online users

Follower

Tuesday, May 18, 2010

Siapa zack sebenarnya?

Lama tak tulis biodata diri sendiri ni. Time sekolah rendah memang aktif menulis biodata untuk adik angkat, akak angkat, sepupu dan kawan-kawan. Well...orang famous memang macam ni.Siap tulis pakai pen warna warni lagi ok. Hihi. Meh kita buat sesi taaruf bersama-sama. Here's another tag from kembar tapi tak serupaku, Zack.

What is your full name?

Zafirah Binti Mahdzir

When is your birthday?
9th June 1989 (Ehem..please mark your calendar ok. Coming soooooonnn)

What is your daddy's name?
Mahdzir Bin Dun

What is your your mum's name?
Azizah Bt Haji Abdul Rahman

How many siblings do you have?
4

Where do you live?
Kedah

Your favourite colour(s).
Pink, Blue, Hijau pucuk pisang

Still studying?
Yes

Do you have a bestfriend?
Yes

Do you love them?
Of course la sayang. Hehehe.

Pop or jazz?
Pop kot.

Chicken or beef?
Err..nak dua-dua boleh? Dasar kuat makan.

Coke or 100plus? I would be pleased if you have vanilla coke above.

What brand is your purse?
F. Timber

How much do you have in your wallet right now?
Err..NZD 10
High heels or flat?
Flat. Senang bergerak.

Skirts or jeans?
Jeans

Shirt or blouse?
Nak dress!
Watch or bracelet?
Both

Favourite watch's brand?
Swatch. Tapi sampai sekarang tak ada peluang lagi nak beli brand ni. Mahai kot.Tsk.

Do you have girlfriend?
Yes.

Do you have a boyfriend?
Ehem.Yes. *blushing*

Did you love her?
Her tu sapa?

Did you ever kiss him?
Nope. Tapi, gambar tu pernah la.Hahaha.So tipikal kan.

Facebook or Myspace?
Facebook.

What is your wet dreams?
Jadah tanya soalan macam ni wooii..

Okay bebetul ah. What is your dream?
Banyak. Nak kahwin, nak ada kereta, nak jadi cikgu yang berjaya.

Tumpang aku tengah rajin ni kan, aku nak tag pada semua yang setia mengomen entry-entry aku sebelum ni.Kindly answer this tag if you have free time ya. =)

13 comments:

noor afzan said...

ok,. take note 9 june..
haha~

[z@ck] said...

noor afzan..
=P

Whoopz said...

Aku duk imagine muka hang time cium gambaq bf hang la zack.. Hahah..
~juz kiddin'

chocolate strawberry said...

bday sme cam adek sy..hee ;)

Peri PiA said...

hurmm,peminat vanila coke yg tegar?

shazika said...

kak
nanti wat entry pasal bf akak eh
faiz ke?

Neela said...

hi zack..
sy dh tuka nama n link address blog yg baru..feel free to visit..
nway, dah lama dok usha kat blog ni tp ni kali ke -3 komen kot..hehehe

selamat buat asemen..:D

syafawani said...

nak entry siapa boyfriend zack sebenarnya boleh?hehehe..request nih:)

suezensuzanna said...

9 june!

Judiene said...

i would love to see you in night cocktail dress
=)

laila said...

beli dress kt sana byk2
utk aku jgn lupa
haha

KyKiske said...

wahh z..i loikkee!!!!
ehem2

mierabun said...

hahah
lawak r
but masa kt sksat dulu, takda sapa pedulik nak amek biodata aku
*mayb sebab aku tak femes kot*

HAHAAHAH

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger