Online users

Follower

Friday, May 7, 2010

Tak pakai bra.

Kalau nak selamat, kalau tak nak kena kutuk, jangan buat salah.Tambah-tambah kalau hang tu artis. Memang orang duk cari bahan nak lariskan paper. Benda yang kita nampak remeh pun boleh jadi besar bila sampai kat tangan reporter.

Tak boleh blah bila terbaca artikel pasal Ainul Aishah tak pakai bra. Gila ke apa tak pakai bra?? Hahaha. Tengok. Benda macam ni pun boleh gempar satu Malaysia kalau hang artis. Cuba kalau orang awam tak pakai, ada ke nak kecoh macam ni? Non ado. Salah faham sebenarnya. Dia pakai cuma benda tu loose.

“Itu baju saya sendiri. Baju itu menampakkan bahu, jadi saya buka tali ‘bra’. Disebabkan itulah ‘bra’ tu semakin jatuh ke bawah. Saya pula asyik tarik ‘bra’ saya ke atas, tapi saya tak tahulah pula nampak macam saya tak pakai ‘bra’. Lagipun, ‘I don’t have boops!’.. Dalam gambar mungkin nampak macam tak pakai. Baju tu longgar. Tak sangka akan nampak macam tu pula,” ujarnya bekas pelakon filem 'Histeria' ini.

Inilah manusia. Tubuh cantik tapi tak reti nak tutup. Nak dedah sana sini. Bila keluar cerita kurang sedap macam ni, baru nak rasa menyesal.

Moral of the story, jangan pakai baju terdedah.

15 comments:

Peri PiA said...

tahu tak ape kan Z@ck,dia kena pg NZ kot.Sejuk sikit baru pandai tutup muehehe

[z@ck] said...

Peri PiA..
hahahaha..betul gak tu.. =P

cikgadis said...

ish!!! macam2 la artis ni
muak tau muakk!!
eceh! haha :p

Att Ashburn said...

haha pergi nz yg xle blah nye..hehe..
ala, sini pun boleh je lagi seksi what..
kt negara islam pun dh mcm tu..
tp kite doakan sume saudara2 kite nak tutup aurat ..amin

Whoopz said...

Hish.. Terkejut aku.. Laju2 aku klik entry ni.. Ingatkan sapa la yg x pakai bra td.. :p

/Dayah//Nurul/ said...

Malu ngan artis ginih!

Secret Drifter said...

ala, betul kata awk pasal bra tu... kalau org biasa tak kecoh mcm my xgf la... masa prom night.. saya ingat lagi...

dah trend dah tak pakai bra ni zaman sekarang..

ida said...

heish..
sjer jer tue nak wat kontroversi..

@juera said...

abis 1malaysia thu..kn malu..lain kali kna hati2 la nk pkai ape ape pon kn..kita ppuan kna la jga aurat..tu la pkai lg bju x ckup kain..kn myushkn diri..Lu pk r sndiri..

s A i F u L z A k W a N ® said...

TAHNIAH ANDA MENANG AWARD

SILA MASUK SINI

Judiene said...

bra pn leh jd isu
aduyai!
huhuhu..

shazika said...

tp nmpak mcm x pakai je .mmmm

Pipi Muncet said...

pakai jelah baju ada lengan. payah bebenar. takpyh nak tarik bra bila jatuh sb takde tali. hee hoho

yusuf mujahidin ™ said...

org malaysia tk patut pkai bj tade lengan..BCG sebeso alam...hahaha

[z@ck] said...

cik gadis..
dah nama pun artis..mmg x dapat lari dari perhatian..sendiri cari pasal, sendiri tanggung la.

Att Ashburn..
ha..tahu x pa..minta dikuatkan iman..amin.

Whoopz..
apa ko ingat aku la yg x pakai bra ek? kahkahkah.

/Dayah/Nurul..
shame!

Secret Drifter..
erk.suma nak tiru mat saleh kan.jadah la suma ni.

ida..
entah.maybe dia tak sengaja kot.

@juera..
kan elok kalau pakai tutp badan tu..dah la BCG sebesar alam.hahahaha

Saiful Zakwan..
terima kasih.

Judiene..
lepas ni spender plak kot.macam2..

shazika..
no komen =P

Pipi Muncet..
agaknya duit tadak kot nak beli baju yang berlengan.sibuk nak pakai yang sleveeless je..

yusuf mujahidin..
betul! setuju!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger