Online users

Follower

Thursday, May 6, 2010

Thanks nuffnang =)

Erm.Tadi check nuffnang. Alhamdulillah. Nuffnang bermurah hati up satu lagi buffered earning.Happy oh. Walaupun tak dak la banyak macam orang lain, aku tetap bersyukur. At least, boost up lagi semangat aku untuk terus update setiap hari.Paling kurang pun tiga post sehari. Nak buat lebih pada tu memang tak mampu. Ada komitmen lain lagi. Nak baca blog korang pun perlukan satu tempoh yang panjang. Yo lah. Banyak kot tertinggal update dari korang. Huhu. Sometimes aku tak tinggal komen. Just jadi silent reader. Tapi korang mesti boleh track punya kehadiran aku kat blog korang melalui feedjit kan. =)

Lagi satu, aku nak cakap aku puas hati dengan earning yang aku dapat sekarang. Walaupun duit lambat naik dari orang lain, at least naik. At least buffered earning tetap ada walaupun satu.Earning nuffnang ni ibarat macam hang menabung setiap hari la. Kadang-kadang hang masuk syiling sekupang, kadang-kadang hang masuk not RM 5. Actually, walaupun aku dah lama berblogging, aku baru tahu pasal ini semua hujung tahun 2009. Time tu kempen klik mengklik memang tengah panas. Aku pun join sekaki. Bila tengok earning naik mencanak, lagi bersemangat nak klik tiap-tiap hari. Tapi after kena warning dengan nuffnang, terus senyap. Hahaha.

I learned a lesson. Kliklah iklan seikhlas hati, selalulah update blog dan rajinkan diri blogwalking setiap hari (ini memang aku dah jarang buat sekarang. Busy oh busy).

Duit hanya harta duniawi semata weyh.

4 comments:

fikah mus said...

nanti kalau akak dah cashout, bolehla blanje2 ye.
hee.

Whoopz said...

Sikit2 lama2 jd byk bukit.. Hahah..

Peri PiA said...

hope to earn some money too :)

Anonymous said...

boleh je tuka nanti mase ta'aruf week..pasal test tu..ade english test ngn arabic test..tp mybe sistem dh tuka for next sem..arabic ade credit hour, tp english x de..kene stat dr awal..ni ura2 mengatekan la...x tau cemane..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger