Online users

Follower

Thursday, May 13, 2010

Tok dah mula request nak tengok gambaq!

Tok dah mula request kat Malia nak tengok gambar aku kat FB. Wahehu. Amboi tok.Terus aku warning Malia jangan tunjuk gambar aku melompat sana sini. Takut tok terkejut tengok cucu dia ganaih sangat. Tak macam perempuan. Tunjuk sisi ayu aku sudah.Yang senget manja ok sikit. Haa. Baru sejuk sikit hati tok tengok cucu dia yang sorang ni. Ahahaha.

Setiap kali message dengan Ika, mesti akan terpacul soalan ini:

"Akak, akak nak beli kereta apa nanti?"

Nooooh... Aku baru 3 bulan kot kat sini. Assignment pun tunggang terbalik lagi, dia duk gaduh dah tanya aku nak beli kereta apa. Isk.Amboi hang Ika..pada sungguh.Lambat lagi akak nak balik. Belajaq pun terketaq-ketaq lagi ni. Tak dan nak pikiaq bab kereta.

Bang Cik pula asyik tanya bila aku cuti panjang. Balik ke tak hujung tahun ini. Dah rindu bagai. Aduyai. Miss you too hitam manis.

Zul juga yang cool. Tak kisah pun aku nak balik ke tak. Alah. Dia ni mana reti nak tunjuk perasaan. Feelingless sikit tapi suka refer kat aku bila nak buat keputusan. Nanti nak pilih awek pun mesti mai refer kat aku punya la. Ehem ehem.

10 comments:

Whoopz said...

Ramai org rindu hang zack.. Mesti depa x sabaq tunggu hang blk..

hans said...

suruh la dia tgok blog ang
hahaa

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. semua orang da rindu kat ko la zack.

Hizami Rahim said...

nak beli kereta apa?
nak beli kereta apa?
nak beli kereta apa?

ahha.
;)

LORD ZARA 札拉 said...

mana alamat Toq hang?

ceq hantaq gambar kau buat buggy jumping~

ha ha ha~

[s][u][e][h][a][n][n] said...

harus la tunjuk pic ko yang ayu2 jer..hihihihi

ramai tol orang rindu hang zack :)

merahjamboo said...

hee...susah skang zaman IT, nak nakal2 pun tak bley;p

..Aku Sendiri.. said...

nice blog la.
hehehe.
:)

tc kt tmpt org.
:)

shazika said...

suka baca entry2 sis tulis dlm loghat utara..

nnt senang2 wat la cter pasal tok plak..

miss nina said...

takpe la zack
tunjuk gambar ayu + happy mood
baru tok lega.. cucu dia senang hati kat sana rupanya

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger