Online users

Follower

Saturday, May 29, 2010

Yup. Dah bertunang.

Hahaha. Lawak lawak.

There's one guy chat kt FB dengan aku pagi tadi.

Si lelaki : Salam. Awak dah kahwin ke?

Aku : Wasalam. Belum.

Si lelaki : Eyh. Ye ke? Tak cayalah. Kalau tak kahwin lagi mesti dah bertunang kan?

Aku :Yup. Dah bertunang.

Si lelaki : Ha. Kan bagus terus terang.

Jadah apa mamat ni tiba-tiba nak tanya soalan macam tu kat aku? Dah la aku tak kenal pun. Itulah bahananya pakai main approve orang kat FB. Malas aku nak panjang cerita.Terus aku buat statement aku dah bertunang. Habis cerita. Lepas tu kan, dia hantar pula PM cakap dia dah remove aku dari friend list dia dan dia takkan ganggu aku lagi and I'm like what theeeeeeeeee...?

Hahahaha. Apasal hang nak emo sangat? Aku langsung tak kenal hang dan lantak hang lah nak remove aku pun dari friend list hang. Ada aku kisah? Non ado.

Agaknya dulu dia ada hati kot kat aku. Kahkahkah.

21 comments:

Nur Su'aidah said...

Hahahaha. menggelabah ah die :) LOL

hans said...

gila poyo laki tu
jadah apa dia nak jeles
hahaha

Lee said...

die kecewa kot? ahahaha. :D

neesa_jun said...

hahahahaha...teremo lebih dia tu..aduhaiiiiii....eh...x add kamu pun lagi d FB....huhu.....

cha said...

wakakak lawak je laki desperate tu :D

DaHLia said...

hahaa.. tu dah desperate ngat kut..
poyo nyer mamat tuu...

Mr Daha said...

Ha3.. melepas sorang secret admire ko zack.. =D

Whoopz said...

Hahah.. Mcm2..

Hizami Rahim said...

ahha.
kelakau betul mamat tu.
haish.
;)

zai said...

hahha nmpk sangat dia ada hati dkt zack..

lawak la cerita hg ni zack

[z@ck] said...

Nur Su'aidah..
agak la..ntah apa2..

hans..
aku tak kisah dia jeles..tapi cara dia cakap tu macam kami ni pernah kenal..wth..

Lee..
mungkin =P

neesa_jun..
feel free to add ye..

cha..
agak desperate la di situ..hahaha

Dahlia..
yup..very the poyoness..

Mr Daha..
tak pe. aku still ada ko..

Whoopz..
macam2 ada..

Hizami Rahim..
bukan kelakar tapi berdrama lebih..kalah soap opera.

zai..
well..hahahaha..gedik gila

dd dudu said...

so zack dah bertunang belum? hehe

-si blur-

[z@ck] said...

dd dudu..
hahahaha..belum la sis

Peri PiA said...

ngok ngek betul lelaki itu
akak biasa off jer chat hehe

[z@ck] said...

Peri Pia..
rasa macam nak filter balik kawan2 dalam FB tu..

Peri PiA said...

bgs juge tu z@ck,jgn buang ak ye eheh
erk

Rara said...

mst kes dia ad hati la tuhh..dhtu,frust..hehe

[z@ck] said...

Peri Pia..
haish..tak da la..buang yang tak berkenaan. =)

Rara..
hahaha..ntah la..psycho je lebih

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hahaha,lawaks2 :)
gegeh tol mamat tuu. ish

[z@ck] said...

Nurul-chan..
agak gegeh la disitu =P

hudadida said...

haha..
kelaka la guy tuh...
die ade hati kat hang kot..
petu nk tunjuk yg die xmo kaco hang sbb da tunang, die btau la die remove hang..
tapi kejadahnye pon nk buang kalo da tunang..hehe..
die xle tgk muke hang kot..kang terbayang2 dalam mimpi =P~

p/s : die nak attention hang kot~ hehek

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger