Online users

Follower

Monday, June 28, 2010

Asalnya nak beli clorox, tapi...

Baru balik dari town.Niat di hati nak beli clorox.Jadah apa beli clorox? Ini semua sebab ada inspection rumah hari Khamis ni.Kalau rumah kotor, tak dapat la full deposit.NZD400 tu beb.Beli clorox sebab nak rendam chopping board yang dah hitam.Itu je pun (Kes tengok tok pernah rendam chopping board dalam air clorox untuk hilangkan bekas kotoran.Berkesan oh)

Itu tujuan utama.Kami memang macam ni.Kalau nak beli barang rumah even satu benda, semua nak keluar.Alih-alih melencong ke tempat lain dulu.Disebabkan cuaca cerah hari ini, kami decide nak pi jalan-jalan kat harbour sambil tangkap gambar.Semua dress up cun cun lagu nak pi dating.Pakai macam tengah summer der.Selapis ja.Konon boleh tahan sejuk la.

At first, tak ada la sejuk sangat.Bila dah gelap, sejuk dia...humangaih.Menyucuk ke tulang sum sum.Ditambah pula dengan hujan, pergh.Terbaik la habaq hang.

Gambar menyusul selepas ini.

4 comments:

Whoopz said...

Selapis? Kulit dah tebal ke zack? :p

[z@ck] said...

Whoopz..
erk.. T_T

PinQib said...

heheh.. mesti berbau klorox nnt makann ko...


Jum singgah belog Pink

Update!

[z@ck] said...

PinQib..
hahaha..harap2 tak la

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger