Online users

Follower

Monday, June 28, 2010

Tahniah.

Kan aku pernah cakap yang aku ni excited sikit bila tengok status relationship sedara aku.Tambah-tambah dari yang single to in a relationship.Lagi la rasa membuak-buak nak jadi stalker.Kali ini bukan in a relationship dah.Terus bertunang der.Terkejut juga aku.Tak ada angin, tak ada pokok nyioq, tiba-tiba bertunang.

Nak membuktikan kesahihan, aku sanggup text Zul tanya pasal benda ni.Yup.Betul dia dah bertunang.Wohoo.Gembiranya rasa hati.Der, apasal lu pula excited lebih ni? Mesti la excited. Sedara sendiri bakal menamatkan zaman bujang.Macam tak percaya pun ada dia dah bertunang.Sebelum ni dia langsung tak pernah cakap apa-apa pasal awek dia.Memang dia pandai berahsia.Jenis yang low profile.Tup tup status berubah.Memang hangat.Panas.Harus dikupas ni.Dia memang rapat dengan aku dan adik-adik.Dia selalu juga datang jenguk kami.Tak pun kami yang selalu bertandang ke rumah dia.Kadang-kadang bergosip pasal family pun dengan dia.

Abang Man, tahniah atas pertunangan dengan si dia.Kahwin time Pirah dah balik Malaysia boleh tak? Jangan kahwin lagi dalam masa terdekat ok.

12 comments:

Ajwin Ajeera said...

HAHAHAA
kita samala.
suka menyibuk bila adik bradik ke sedare mare ke in relationship skit je mcm nk sebok.hehe
ni lagi kalau bertunang.
mestila lagi korek kan.haha
kamu bila lagi?;p

[z@ck] said...

Ajwin Ajeera..
tunggu you langsung dulu..baru i menyusul.boleh? hahaha

hans said...

hahahaha
hang tu bila plak?
tup tup balik2 malaysia dah kahwin
hah
camna tu?
ehehhehe

[z@ck] said...

hans..
hah..tidak mungkin.

AcanCapik said...

ko bila zack? elak balik bawak laki mat saleh je sok. haha...

joegrimjow said...

cik zack bile lagi?

Whoopz said...

Nak tunggu hang blk? Kesian la kat depa zack.. Blk cpt! Haha

Dee said...

tpkan ada gak kwn2 kak dee yg tulis engaged..tp sebenarnya nan ado..lg satu lum kahwin dh panggil hubby..hubby..wei gelik ar..hahaha..

tp saudara zack x kot..tahniah abg man..hehehe..

black_mel said...

haha..pirah2...benda baik x baik dilambat2kan....nnti dia send pic kawen dia kat pirah....

PinQib said...

kau biler lg z@ck.. cr la mat salleh sorang..

Jum singgah belog Pink

Update!

CinTa Lea IxoRa said...

anda bile lg =)

[z@ck] said...

AcanCapik..
aku takkan bawa balik laki mat saleh.hoh.

joegrimjow..
tunggu en. joe dulu la..boleh?

Whoopz..
ok pa tunggu aku balik..tunang setahun..hahaha

Dee..
ini bukan main2..dah sahih btoi..hehe

black_mel..
tak aci la..nk gak makan nasi minyak sedara..

Cinta Lea Ixora & PinQib..
aku lama lagi kot..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger