Online users

Follower

Monday, June 28, 2010

Balik ke tak?


Zack balik tak hujung tahun ni?

Err...Tak pasti lagi. Still 50-50.

Tengok.Semua dah kelam kabut tanya nak balik ke tak summer ni.Ada juga yang menghasut balik balik.Rugi kalau tak balik.Duit boleh jimat kalau balik bla bla bla.Aiyooh.Tak tahu nak balik ke tak.Serious shit.Bila cerita kat tok, dia macam tak ada perasaan ja.Tak kisah aku balik ka tak.Asalkan jangan kacau duit dia sudah.Ha.Itu prinsip tok aku.Hang nak balik hang tanggung sendiri.

2 tahun ja beb.Bertahan je lah kat Welly ni.Tak lama mana pun.Kutip pengalaman sebanyak mungkin.Aku frust menonggeng ni sampai sekarang tak dapat part time job lagi.Kawan lain banyak yang dah kerja, merasa duit gaji.Aku ni, kerja perabih elaun ja.Hmpph.

I need part time job.

Thanks for reading yaw.

10 comments:

zaza said...

tak pa zack, bertahan...
nnt dh hbs 2 tahun tu xtaw lagi laa bila nk NZ kan kan...
so, duk sana puas2 dulu naa..

Judiene said...

cik zack comey2
1 je nasihat aku kasi kt hang
tepuk dada, solat istikarah
hehehehe

XP

Jijahh @ f.k said...

usaha lagi ... insyaallah .. nanti ada la tu K ..

kalo balik pun abis duit ... tak balik pun .. duit habis gak .. (pstt .. tah tah balik Malaysia lagi banyak abis duit kot .. sbb rasa semua murahhh)

Nunady said...

ooo..balik malaysia...kalau dy jadi zack, kan ...dy tak balik...dy tunggu ja sampei abis sampai graduate...pastu baru balik dngan hepi..kalau dy balik macam2 orang tanya ... bila kawen , ada pakwe belum , target brapa...mak ai...kena sesi temu duga plak...benda ni belaku kat dy...kalau rindu balek je...no prob.. gyahahahahaha..... pelik bunyi....

I*K*T*I*R*A*F said...

all d best!:)

Peri PiA said...

pic ctk lagi...keje petik buah xdpt ke?

PinQib said...

balik la berhari raya.. wakaka..
;-)
balik3.. mesti balik..
ok.. no doubt,,


Jum singgah belog Pink

Update!

[z@ck] said...

zaza..
baiklah.

Judiene..
wohoo..tepuk dada, solat istikharah? hahaha..tak ada rhyme der.

Jijjah @ f.k..
ha..itu la pasal.kat mana2 pun sama ja habis duitnya

Nunady..
ek? u dulu study kat mana?

I*K*T*I*R*A*F..
thanks =)

Peri Pia..
dapat..tapi itu time summer.lambat lagi.skang ni duk mengganggur tak da kerja.bosan juga..

PinQib..
ko ni pun boleh masuk team menghasut aku.tamau kawan ngn ko!

Peri PiA said...

ooo gitew

Softtouch [Hanim] said...

xyah baliklah..bertahan...biar org msia ni rindu2 sikit ngan zack..bila balik terus nnti baru org excited nk jumpe zack..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger