Online users

Follower

Tuesday, June 29, 2010

Bubble Central


Siapa yang gemarkan milk shake with bubbles, boleh dapatkan di Momo Tea di Courtenay Place or Bubble Central di Reading Cinema.Murah saja.Campur dengan bubble NZD 6.50 untuk jumbo size.Bubble ni macam biji bulat yang kenyal-kenyal letak dalam laicikang tu.Yang ni share dua orang pun muak nak habiskan.Comes in variety of flavour.Mine mestilah taro.I hantu yam ok.

Nama nak glamour ja.Bubble Central.

Teringat pula milk shake dekat CS. Itu satu bekas RM 2.50 ja.Hah.Sudah.Toksah nak banding-banding dengan harga Malaysia.Nanti rasa bersalah dekat diri sendiri habiskan almost RM 13 untuk segelas milk shake.Tsk.

Macam blog pelancongan dah ni haa.

3 comments:

Peri PiA said...

lame xminum air mcm ni...asyik minum kopi,neskepe,cuppocino jerk

Softtouch [Hanim] said...

yelah kat cni murah jer kan..kat sana agaknya kenelah jual mahal sbb jarang org beli kot yelah kat sana kat sejuk..agaknyalah kot..

MyRule said...

Baru minum malam tadi...coklat punyer...my sis beli. Huhuhu..sedap sebab kenyal2..:P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger