Online users

Follower

Monday, June 28, 2010

Dah 4 bulan dah duduk Welly.

Dekat 4 bulan duduk Welly, ini baru first time jejak kaki kat Government Building.

Feeling cinta antara benua.Wahahaha.Pengutip durian, i miss you.Wah.

Mak loike this pic.Angin sepoi-sepoi bahasa.Berterbangan habis baju mak.Depan bangunan apa entah.Fail nak mengingat nama ni.

Konon nak hantar salam perantauan guna gambar ni sebab ada bendera NZ. Sayangnya bendera tu terkelepek pula.Huhu.

Sesungguhnya aku tak tahu nama tugu ni apa.Tahu cantik, ambil gambar lepas tu blah.Tsk.

10 comments:

PinQib said...

aku tak sampai 0 saat lagi dok welly

s h a r v i na said...

wah. best nyer. ;)

sizukaDeboss said...

anggun zack berbaju kurung.phewit~

Zulfahmi said...
This comment has been removed by the author.
zai said...

cun abehh pakai baju kurung posing dpn tugu..ada mat salleh ngorat dak?

Ichi said...

cantiknye baju biru u. comell! hehe

Softtouch [Hanim] said...

sekejap jer dahh 4 bulan..cantik2 picnya zack...Snap2 jer pic selagi boleh..kenangan tu..

Whoopz said...

Rawks ar bangunan tu.. N anggun sungguh dak yg duk p0sing dpn bangunan tu.. Phewittt... Da kawen ke blom? Nak kawen ngan gwa? Hahahaha... :p

sI tEDI said...

tolong posingkan untuk aku sekali

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site zacksygfaiz.blogspot.com
Is this possible?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger