Online users

Follower

Wednesday, June 23, 2010

Banyak drama.

Banyak drama oh budak kelas ni.Ada yang menangis bila cincin hilang.Ada yang menangis sebab pen tak cukup satu set.Semua nak pi mengadu kat cikgu.Tekanan aku tengok Niamh nak handle budak-budak ni.Kids love attention.Menangis bukan sikit-sikit.Sampai sedu sedan la.Yang lelaki juga cool.Teruk mana pun kena marah, langsung tak menangis.Just buat muka kesal, tunduk lepas tu minta maaf.Setel masalah.

Ini yang perempuan pula melebih-lebih drama queen nya.Adoi.Nak tergelak pun ada.Nasib baik tak ada adegan tarik rambut.Time lunch kami pergi cari story book kat library.Then ada la a group of girls ni tengah main-main dalam library.Library dorang ada banyak bantal besar.Sedap nak landing.Tiba-tiba out of sudden terdengar suara budak menangis.Aku malas nak ambil tahu.Malas nak campur tangan hal budak-budak.Lagipun dorang bukan budak kelas aku.So, I guess I don't have the rights to meddle in.Duk kejap lepas tu, kawan dia mai peluk dia.Olololoo..so drama ok.Lepas tu teruih senyap.Motip?

Once again, kids love attention.They would do anything they can to get attention from others and yes, crying is one of them.

6 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 kisah ke.. mesti seronok dan kekadang tension juga kan

Peri PiA said...

i luv attention too,tu yg habib akak penin kadang2 haha =))

cool la bdk laki tu

I_Hate_Lolipop said...

aku mahu anak lelaki la mcm ni...haih

Whoopz said...

Kita pun mcm gitu la jugak kot.. Makin tua makin nak attenti0n.. Jd mcm budak2 blk..

'AQILAH said...

hahaha zack kau dah malas layan yer...:P

YamMy said...

alahai.. bosan la pulak kalau asik nak nangis je.. huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger