Online users

Follower

Tuesday, June 8, 2010

Buck up Zack!

Rindu cuaca ini.

Kena start baca buku dah. 6 hari lagi dah exam ALIN. Satu exam je pun. Tapi roh M berjaya rasuk diri supaya jangan buka buku lagi. Banyak kot nak kena cover even satu exam. Ini kira exam paling besar la. Sebelum ni just berhempas pulas untuk assignment dan test. Ini exam. Lain caranya.

Aku jenis yang cepat gelabah if aku tak tahu something. Bila aku tengok orang dah start study, mulalah gelabah tak tentu pasal. Terus capai buku, selak apa yang patut lepas tu tutup balik. Jadah gila. Haih. Tak tahu la macam mana nak disiplinkan diri ni untuk study on time. Dengan cuaca yang setiap masa mendung, sejuk dan gloomy, memang sesuai sangat kalau nak tidur. Itu pun lagi satu cabaran besar yang harus ditempuhi.

Kadang-kadang kena remind diri juga. Gomen hantar mai belajar sampai ke oversea ni bukan bayar pakai air liur. Tapi duit rakyat. Setiap hari living cost kat sini gomen bayar. Takkan aku nak goyang kaki ja kan. Dihantar untuk belajar bukan untuk bersenang lenang macam pergi bercuti.

Buck up Zack!

8 comments:

Nur Su'aidah said...

good luck!! ahaha. halau roh M tu jauh-jauh tau~

princeduyong said...

erm..study leklok...

Mawar_berduri said...

fuh..fuhhh...tiup roh M tu pi jejauh....wat leklok ye Exam...

Redbloodsnow said...

hehehe...setuju ngan ko yang. cuaca gitu mmg feel habis layan taik mata...hikss :P

sI tEDI said...

rajin adik rajin, rajinlah belajar!

hik hik hik

Whoopz said...

Roh 'R' g mana? :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kecikkan ckit M tu...hehehe lupakan terus m.. rajin2 belajar :)

Peri PiA said...

fight3!!Gud Luck

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger