Online users

Follower

Thursday, June 17, 2010

Dah balik.Penat.


Wohooo..Just got back from Karori West Normal School. What a tiring day.Pelik.Nak kata mengajar the whole day tak juga.Fungsi kami lebih kepada memerhati bagaimana cikgu carry out lesson dalam kelas.Itu je pun.Tapi, penatnya...ya ampun.Siap boleh menguap dua tiga kali lagi dalam kelas.Mengadap laptop segar bugar pula kan.Hohoho.Maybe badan still tak dapat adapt kena bangun awal pagi.That's why letih semacam.

Ini pukul 7.30 pagi ye kawan-kawan.Muka pun keras lagi nak senyum.Ini semua sebab teaching experience ja.Kalau tak, tak ada pasai nak bangun awai pagi keluaq rumah.Dah la sejuk.Huhuhu.

Sampai sekolah dalam pukul 8.00 pagi.Kami terus ke pejabat.Mujur cikgu kat sini friendly.Tak ada la rasa segan sangat nak beramah mesra.Aku jarang nak senyum kalau tak ada sebab.Kira muka tak manis la.Bila mai sekolah ni, senyum tak pernah lekang.Setiap masa duk renyih.Noooh.Imej VUW kena jaga.Pakaian yang tak boleh blah.Formal gila.Aku recycle baju fly hari tu.Hohoho.Bila tengok cara cikgu sini dress up, tak ada la kena pakai slack dan kemeja sangat pun. Just pakai proper. Ada ja cikgu yang pakai jeans. Tak aci.

One thing yang best tentang sekolah ini, dia bagi kami ambil gambar sebanyak mana yang kami suka.Hahaha.Boleh la buat modal tempek dalam blog kan.

Cerita bersambung.

4 comments:

Peri PiA said...

bergambar harus ;D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah muka bakal2 pendidik nie....bestnya kan...penat tapi posing harus ... :P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tu bukan penat la beb. tu bosan namenye. tu pasal menguap.

Dee said...

bestnya..nti citer experience mengajar lak ye..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger