Online users

Follower

Thursday, June 17, 2010

Menggigil kesejukan.

Before briefing, buat coffee dulu. Layan diri.

Bagus tau mrs principal ini. Rajin menulis kat board tu. Guna marker lain-lain warna.Handwriting pun lawa.Kalau aku, tobat cincai.

In the office.Waiting for the principal to give briefing.Time ni semua tengah sejuk lagi.Tu pasai badan kejung tegak ja tu.Hahaha.

School compound.

Mrs Principal tengah bagi briefing pasal school compound.Time ni menggigil kot pegang kamera.Mrs principal cakap, weather macam ni bagi dorang mild je.Tak sejuk pun.And I was like...ok fine.Dorang dah biasa dah.Aku yang tak biasa lagi.Winter lagi sejuk zack oooiii.

Tempek gambaq ja dulu naa.Nanti kita main story telling ya.Nak masak.Lapaq.

13 comments:

KERAK NASI said...

coat hang suma lawa...

Mawar_berduri said...

Tengah Sejuk kejung pon boleh senyum lagi ...hihihi

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

isi perut kenyang2 supaye ade energy utk taip story telling yang panjang cicah lantai k zack..

Peri PiA said...

seems nice :)

LALA said...

amboi mrs principal rambut merah

.:: Miu Miu ::. said...

mrs principal yang tengah rajin kot tu yang tulis lawa2 guna pen kaler2. hikhik!

e5 said...

rasa mcm duk dalam peti sejuk ker??? what da question!!!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

1st time singgah sini.. menarik lagi nak tau camna kat negara orang.. :)

Redbloodsnow said...

lawa lah skool kat negeri omputih ek. berbeza sgt...hehe

Redbloodsnow said...

lawa lah skool kat negeri omputih ek. berbeza sgt...hehe

Izzatul Ismail said...

pakai lah kot bulu2 hehe

aMoR said...

perh lamak....

laki seblah kamoo tuh yg gmbor duduk tuh org mna..???

Judiene said...

cm best!
cpt2 story!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger