Online users

Follower

Thursday, June 17, 2010

Kenapa teacher pakai tudung?

Autopublish (Sekarang dah ada kat sekolah)

Catlyn dah pesan prepare jawapan kalau budak-budak tu tanya kenapa kita pakai tudung.Kita pun tahu budak kecil ni innocent.Jenis cakap direct ja.So, nak tak nak kena la bersedia dari segi mental dan fizikal.Kita tak boleh nak jangka apa akan jadi.Budak-budak.Faham-faham ja lah.Dalam banyak yang baik-baik, mesti terselit juga dua tiga yang nakal.

Aku? Tak perlu kot nak susun ayat untuk jawab that kind of question sebab itu dah ada dalam kepala otak masing-masing.Berdoalah agar budak-budak ni tak banyak songeh.Huhu.

Gotta go.Bubbye!

13 comments:

Sharinginfoz said...

semoga semuanya ok ya..

zai said...

zack!!
selamat mengatur ayat2 anda utk bg perfect answer ok!!

selamat menimba pengalaman juga

selamat bangun tido awl2 pagi hahahaa

Redbloodsnow said...

hehehe....dak dak mmg suke kasi soklan bonus kan. haaa sediakan jwpn yg bernas taw cikgu..hikss :P

sizukaDeboss said...

whoot.kongsi sket jwpan.nnti bleh auto-use dkt Auckland pulak:P

Peri PiA said...

mencabar,mat salleh lak tu..gud luck

Whoopz said...

Gudluck cikgu.. :)

laila said...

good morning teacher!
all the best teacher zack~

laila said...

good morning teacher!
all the best teacher zack~

ppAh aE. said...

gd luck akak ((:

noor afzan said...

apa hang nak jawab zack?
share k..

Softtouch [Hanim] said...

haah zack ape nak jwb kalu diornag tanya..cube share2 sikit..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

to avoid from get more sin. haha. kan? pastu jenuh nak jawab la ape tu sin? camne nak kire sin tu? uish.. kanak-kanak memang banyak tanye.

Rara said...

betul2..share la nak jawab pe nanti kat bdk2 tu.. :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger