Online users

Follower

Wednesday, June 16, 2010

Teaser Teaching experience

Esok kena bangun awal.Adoyai.Ini yang payah ni. Liat sikit nak bangun awal pagi.Dah la sejuk. Bab nak mandi pun satu hal.School Experience start next week.Esok just pergi sekolah untuk observe saja.Aku dapat Karori West Normal School. Dalam 30 minit perjalanan naik bas baru sampai.Dan tidoq dulu kat dalam bas tu.

Rasa macam tak seronok pula nak start teaching experience ni.Banyak benda nak kena fikir.Aku ingat tak kena mengajar.Just pergi tengok cikgu mengajar lepas tu buat reflection.Rupa-rupanya kena mengajar juga.Ergh.Ni yang nak ketaq lutut ni.Dah la sekolah yang aku dapat ni level 10. Sekolah kat NZ ni, dia ada rating level. Level 1-1o.Level 1 paling koman dan level 10 paling excellent.Huhu.Kenapa level 10? Kenapa? Aaaaa.

Benda paling malas nak buat is lesson plan.Ergh Argh.Oh.Lagi satu benda nak habaq mai kat ampa.Nanti time pergi teaching experience tu, ada certain sekolah tak bagi ambil gambar student.Kiranya nak jaga privacy la.So, maybe entry aku time dekat sekolah nanti bakal dipenuhi muka bangunan saja.Tak ada muka student mata biru.Harap maklum.

10 comments:

aMoR said...

bawak kamus ler jawab eik...hee

YamMy said...

hohoho.. parah samapai bedarah-darah.. good luck ye.. huhu

sizukaDeboss said...

wah.awalnye stat school experience.terbaek:))

Mr.Clive said...

hye orang tinggi
pe kabo
lame xdgr citer...

zikeryhassan said...

curi2 snap gmbr mereka2 yg comel okey. all the best sis :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ala.. kalo ko snap dlm kelas bukan dorg tau kan. snap ah zack. snap satu buat kenangan. hehehe. huh.. lesson plan? i hate it!! serious!

AcanCapik said...

hoh, abis la ko. hehe... good luck my fren. =)

aLya said...

kijamnye skul 2..
nnt mst de soklan pelik2 dr student..haha
nway..slamat berteaching..ngeee:-)

cik ian@aH Lian~ said...

zack,
nak ada mamat yang mata biru.
si kecik mata biru nggak mahu!
sekian~

Hizami Rahim said...

wah.
zami pun tak sabar nak ajar budak2.
haish~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger