Online users

Follower

Thursday, June 10, 2010

Dah habis enjoy, kena study pula. @_@

Terima kasih kepada semua yang wish through FB, message dan blog. Overwhelmed gila. Sorry tak sempat nak blogwalking sebab badan sangat letih. Semalam tidur awal gila dengan laptop dibiarkan on sampai ke pagi (Pembaziran elektrik.Mentang-mentang sewa rumah dah include bil elektrik.Naik lemak!)

Thanks to Juliana Othman for the e-card. Appreciate it so much.

Hari ini kembali cergas. Aku kena study. Exam 14 Jun. Bosan kan time birthday kena mengadap buku. T_T Langsung tak fun. Rasa macam nak balik Malaysia sekarang juga. Oh. I hate exam. Padahal satu paper je pun. Tapi mengomel macam ambil 5 paper!

First time nak sit exam kat sini.Tak tahu nak expect macam mana. Better expect susah, so that kita work hard sikit. Kalau expect senang, kita lupa diri. Renung-renungkan dan selamat beramal!

9 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

he he he~
selamat study semula!

kih3~

Whoopz said...

Selamat ber.. Exam zack!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

caiyok...gud luck untuk exam :)

Softtouch [Hanim] said...

selamat study...gud luck

I_Hate_Lolipop said...

gudluck....jgn lupa usha muka fahrin ahmad...insyallah kau senang jawab exam.haha

aMoR said...

haa cpt2 ckit study

pastu cpt2 ckit pulang ke tanah air...

Peri PiA said...
This comment has been removed by the author.
Peri PiA said...

all the best

bersusah2 yg berbaloi utk mase depan :)

Othman Juliana said...

it's my pleasure zack~ study smart ek! muacks!

*akok asyik nmpk hang online je YM~ ngeteh tu ;p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger