Online users

Follower

Wednesday, June 30, 2010

Dah terpesong.

Bak kata Neda, bila 40 B terpesong.Terpesong daripada niat sebenar ke town.Ingat nak pi New World beli clorox tapi alang-alang dah keluar, baik keluar lama-lama.Tak ada la rasa merugikan tenaga sangat.

So, kami ke harbour.Mencari building yang cantik untuk dijadikan prop untuk bergambar.

Berlatar belakangkan ShedBoat.Teringat kenangan waktu menari zapin atas stage terapung.Ya.Dekat sini la aku menari.

Circa Theatre. Nampak dah senget manja tu? Psst..Housemate pun dah mula posing macam I tau.Ehem.

Dataran sini la mat-mat skater selalu main skate.Luas kan?Abaikan yang duk mencangkung lagu nak berak tu.

Should I call this tugu,arca or patung? Asal arca ja mesti nak bogel.Tak faham aku.Seni la konon.Spoil construction kat belakang tu.Tsk.

Duk tunggu ayaq tu turun bukan main lama.Hmmph.

Last but not least, cubaan untuk berlaku cute.Ada jadi ka?

Tak sabar nak sampai bumi Auckland.Weehuu. =)

9 comments:

sizukaDeboss said...

selamat datang ke Auckland :)

taz said...

bestnyee. jeles! haha

r-mean said...

nice place

Cikidong said...

oit! berak tgh jalan!!! ahahahahahah

Judiene said...

arca bogel tu makna dia cam back to basic la, tanpa sehelai benang
hahahaha!

ARC™ said...

xjadik

Whoopz said...

Senget2 manja masih leh terima.. Cubaan utk beraksi cute jgn amalkan.. X rawks.. Hahaha..

Kap said...

jadi.
sangat comel.
yang freehair tu ;)

Softtouch [Hanim] said...

comel...:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger