Online users

Follower

Wednesday, June 30, 2010

Hell's Kitchen.


Disebabkan esok dah nak berangkat ke Auckland, aku cover siap-siap Hell's Kitchen kat Youtube sambil packing barang.Dah addicted dah dengan show tu.Sekarang kat NZ tengah main season 6.Favourite chef tentulah Dave.

Nak masuk program ni mental kena kuat beb.Kalau setakat kena panggil pig tu,benda biasa bagi dorang.Kena maki, kena halau memang inti program ni.Dah nama pun Hell's Kitchen.Memang macam duk neraka la dia layan hang.Yang kaki maki ni Chef Ramsay.

Dalam tak suka Ramsay ni, kadang-kadang boleh tergoda juga tengok dia senyum.Cute kot even dah tua kerepot.

Olololoo...Sweetnya Ramsay senyum *melting*

Dave.

Dave menang season ni.Tabik sama lu bro.Even sebelah tangan bersimen, tetap hebat bersilat di dapur.

5 comments:

intan izani said...

suka jugak show ni
kene kuat semangat baru leh join kan
kaw kaw kene maki

mr.syazwan said...

lg kiut mr fuuyo....

huahuhua

Peri PiA said...

accent dia yg i minat ;D

Whoopz said...

Ramsay masak x best.. Byk sgt f words.. Nanti gwa ajar dia selawat masa nak masak..

acitspace said...

ramsey dulu maen bola kot..kat EPL...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger