Online users

Follower

Sunday, June 20, 2010

Dear kawan-kawan,

Kalau ada silent reader yang add kat FB, sila PM saya ye. Dulu aku main approve ja orang yang add aku.FB semakin hari semakin bahaya.Sekarang ni kena tapis balik kawan.Kadang-kadang langsung tak kenal pun.But sometimes ada juga silent reader yang add.Selalu silent reader yang tak ada blog.Mutual friend memang tak ada.So, aku ignore ja.Hahaha.Kalau nampak mutual friend dengan kawan blogger yang lain, aku approve.So, please PM saya ya.Alaa...cakap ja saya baca blog awak.Ha.Itu pun dah cukup untuk aku ada reason kukuh untuk approve.

Mana yang tiba-tiba check friend list tak ada nama aku, itu maknanya aku dah remove korang sebab aku tak kenal dan tak pernah bertegur pun kat FB.Kejam? Agak la.Tapi, dari add tak bertegur sapa, buat apa kan?Sama ja kalau aku remove.Tak ada effect apa-apa pun.Stalker makin banyak.Aku takut kena sabotaj.

Harap mak long.

8 comments:

Peri PiA said...

akak ade bertegur kan?hehe

yup kena hati2 sekarang ni,xkira dimana

Rara said...

rasanya tak add fb zack lagi kot.hehe

AcanCapik said...

eh, ko kenal aku tak zack? =p


hm, betul gak an. aku pun kalau tak kenal tak approve. add tapi tak pernah berkomunikasi, so macam tak ada purpose je.

meo tinggi said...

nak add zack leh?

[z@ck] said...

meo tinggi..
boleh ja. =)

rafiqa said...

selamat hari bapa juga :)

suezensuzanna said...

aku??ko kenal kan?

kathy jem said...

kathy pon mcm tu gak..sape2 yg mcm tk boley bla kathy ignore jer..huhu bkn ape takut dieorng ni lebih2 pulak..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger