Online users

Follower

Sunday, June 20, 2010

Window shopping la sangat.

Dah bayar sampai NZD 10 untuk sampai ke sini, kenalah masuk setiap kedai kan.Ala.Saja nak cuci mata.Window shopping.Konon la kan window shopping. Kita tengok betoi ka depa ni window shopping saja.

In Valley Girl shop.First kedai yang kami masuk after makan.Berjam juga duk dalam ni.Tobat aku tak bawa laki aku mai shopping sekali.Kesian kat dia.Satu kedai dah berjam.10 kedai? Lembik.

Sementara menunggu Neda bayar kat kaunter.Tangan still kosong.

Try kasut pula kat Rubi.Hoho.Ini memang murah.2 pasang NZD 30.Aku ambil yang putih.Nik ambil yang hitam.

Foot locker pun sale.Kasut Nike sampai tinggal NZD 49.95.Nasib baik kaki gajah.Saiz tak ada.Selamat duit aku.

Sebenarnya aku rasa aku sesuai pakai oversize shades.Ecewah.Tapi dorang cakap tak lawa.Macam lalat.Buzz buzz. T_T

Kat Diva. Ini pun sale.Tak ada hasil belian pun kat sini.Masuk tengok-tengok ja.

Kat Strandbags.Hohoho.Angkut satu. NZD 29. Dah. Tak mahu masuk kedai mana-mana dah.Sudah sudah!

Ampa mesti rindu kan posing senget manja.Wahehu.Nah.

Dah.Lenguh pinggang mak cik berjalan banyak.Balik rumah terus terbongkang atas katil.Kan best kalau ada tukang urut.Uh uh.

15 comments:

Cieut Nizar said...

uishhhh shopping sakan hg nooo...ari tu ckp x mau shopping dah tp tgok2 shopping jgak.. hahaha :)

[z@ck] said...

Cieut Nizar..
peer influence..hahahaa

Kap said...

tukang urut sana murah tak?

[z@ck] said...

Kap..
entah..tak pernah amik tau pun.hahaha

cik panadol said...

hamboi...seronoknye die shopping...

intanurulfateha ❤ said...

.i suke boot u!
.msia nye price brp ek klu?
.belikan plsss

.bile u balik cni?
.im dying to hve it
.tp i pndek
.sesuai ke?
T_T

kathy jem said...

waahh best nyer shopping..

[z@ck] said...

cik panadol..
live life to the fullest.. =)

intanurulfateha..
serius ke u nak boot? byk jenis..ada yang paras betis..ada yang paras ankle..i tak balik kot this year..next year baru blik.

kathyjem..
=P

Peri PiA said...

happy2 moment :)

p/s-masih kurang berani snap dlm kedai,mall

aLya said...

cmin mate lalat 2 comei la..
suit on u..ngeee:-)

Whoopz said...

Tang manja tu okay da kot.. Tang senget tu kurang sket.. Hang kena senget lg zack.. Hahah.. :p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

beb.. takde sunglass lain ke? plain colour punye kot baru okeh. anyway, dress ko cantik.

Ilham Liyana said...

weh aku bekenan sungguh rantai hg. T___T

Softtouch [Hanim] said...

bestnya shopping...sakan sungguh...cantiklah bj zack tu...manis..

Zuewairy said...

weh pirah, cantik lorh ang pakai spek itam tuh.. buat profile pic cpt.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger