Online users

Follower

Sunday, June 20, 2010

Spice Traders

Dah sampai kat Queensgate, perut pun berbunyi.Eh eh.Macam tahu pula dah sampai shopping mall ea wahai tummy ku. Minta diisi.Since Farah cakap ada satu restoran halal yang jual makanan style mamak, haruslah kami serbu.Uih.Ingat senang ka nak jumpa kedai jual nasi kandaq, tosei, capati semua tu? Susah oh.

Spice Traders.Mula-mula agak ragu juga nak makan sebab tokey dia orang India.Sekali tengok ada tulis HALAL.Hah.Serbu teruih habaq hang.Tak ada ragu-ragu dah.

Butter chicken with rice.Muahaha.Tayang gambar makanan lagi.Portion yang sangat besar sebenarnya.Nasi dia sedap.Macam berlemak-lemak sikit.Butter chicken pula sangat manis and so not my taste.Aku sentuh roti naan tu sikit ja.Memang tak larat nak habiskan.Itu la.Makan ikut nafsu sangat kan.

Once sorang start ambil butter chicken, semua pun order yang sama.Hahaha.Hasilnya, semua makan tak habis sebab muak.Mujur Mufid ada bawa bekas kosong.Menyumbat roti naan dalam bekas Mufid.Thanks Mufid. Penyelamat kami.Nak biarkan macam tu ja rasa rugi.Yo lah.Bayaq sampai NZD 12.50. Kena la perabih apa yang patut. Cuba convert duit Malaysia.Oh.Macam makan kat hotel.

Bila perut kenyang, baru la bertenaga sikit nak tawaf satu mall.Maka bermulalah episod perabih duit juling mata tengok SALE.

To be continued.

8 comments:

AcanCapik said...

makan makan makan... bestnya makan... huhu

LALA said...

hg keja shopink ja zack eee dengki aku.

Whoopz said...

Jgn lupa bakaq semua kalori yg hang telan tu zack..
Run zack run.. :p

[z@ck] said...

AcanCapik..
btoi!

LALA..
wahahaha..mana ada shopping sgt pun.

Whoopz..
iyaaahhh!

SyahmiFikri said...

hooo.. makan je erkk keje.. sdap plak 2.. kim salam kat adawiyahh.. heheh..

[z@ck] said...

SyahmiFikri..
kenai dia ek..iA

Peri PiA said...

yum3,suke mkn dgn kari roti mcm tu :)

nsb baik ade bekal,kalau x membazir

Softtouch [Hanim] said...

manis plak yer?mgkin dia nk sesuaikan rase tu ngan selera org nz kot....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger