Online users

Follower

Wednesday, June 16, 2010

Demam World Cup

FB demam tukar profile pic sekarang ni. Masing-masing letak gambar jersey favourite team.Aku? Non-ado.Tak minat sangat bola ni. Memang tak minat pun.Tapi kalau Kedah yang beraksi, automatik jadi minat.Fanatik teruih.Hoho.Nak kata sokong team NZ pun tak juga.Tak pernah tengok lagi pun World Cup kali ni kat tv.Sekarang addicted to sudoku dan Glee.Hehe.Tengah pulun nak habiskan season 1.

Gatai nak try buat.Style kan nama Z Mahdzir.Kalau team Malaysia masuk, dah lama aku buat profile pic.Maaf Malaysia.Berpaling tadah sebentar.Go NZ! Hahaha.

Tiba-tiba teringat kat one of my girl friend masa kat MRSM Langkawi dulu.Memang fanatik bola habis.Habaq mai nama player apa yang dia tak tau, semua dia tau.Sanggup stay up sorang-sorang turun Dataran Hijau semata-mata nak tengok bola.Pergh.Terbaik.

5 comments:

Zarpeno said...

mentang mentang NZ buat come back pada minit-minit akhir perlawanan.haha

zaza said...

world cup punya penangan.. hehe..
aku nk buat jugak,
tp still berbelah bagi, syg profile pic skg nih... lalala~

Adila Ady said...

kawan aku pun ada sorang yang gila bola..serius aku tatau kat mana knikmatannya menonton bola...

Sharinginfoz said...

ramai yang letak pasukan kesayangan masing2 kan

Miss Hirose said...

btul la zack rmi giler yg tukar profile pic..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger