Online users

Follower

Wednesday, June 16, 2010

Jadi ejen survey harga

Sekarang ni dah jadi macam ejen survey harga kat Welly.

Antara barang yang dipesan orang Malaysia untuk disurvey :

1) Fridge Magnet NZ
2) Chanel Allure Sport Perfume
3) Escada Perfume
4) Bvlgari Perfume
5) Coach Wallet
6) Rugby base layer
7) Rugby jersey
Antara semua tu, yang no. 1 ja dah setel. Yang lain tu belum lagi.Hahaha.Kalau nak survey perfume, kena masuk kedai mahal which is aku jarang masuk. Selalu survey online ja tapi selagi tak dapat tengok dengan mata sendiri, selagi tak dapat pegang dengan tangan sendiri, selagi tu tak puas hati.Betul tak? Macam benda rugby ni, memang ada satu kedai sukan kat Lambton Quay. Kat Rebel pun ada.Cuma aku tak reti nak tengok yang mana satu.Kalau jersey tu tahu la.Tapi kalau yang base layer tu memang buta sikit.Jenuh teropong satu-satu.

To be frank, harga kat NZ dan Malaysia lebih kurang ja melainkan kalau ada sale, memang super murah kat sini.Macam kes perfume hari tu la. Sampai 6 kotak aku angkut.Hohoho.Apa lagi ampa nak suruh aku survey? Habaq mai kat aku.

16 comments:

Eazy Izzuddin said...

la..
nk perfume DUNE...
from Dior..
hehe

[z@ck] said...

Eazy Izzuddin..
nak? memang tak dapat la.tolong belikan boleh la.haha

Softtouch [Hanim] said...

nak mintak tlg jugalah zack..nak bau bunga2 n mcm ada bau manis2 sikit.boleh tak?zack pilihkanlah..nanti2 ape2 bg tau akak yer..TQ

[z@ck] said...

softtouch hanim..
akak serious ke ni? hehe..boleh ja.

zaza said...

zack, tlg survey mamat hensem kat aku boleyy??? nk jadikan adik ipaq.. weee~

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

naseb baek la ko tak charge.. kalo tak mampos kena bayar. tak pasal-pasal ko buat duit nanti.

Whoopz said...

Nak baju all black satu.. :)
ErR.. ni ruangan permintaan ke? Haha

Dee said...

thx zack..tlg survey harga FM..nti bg tau sekali harga perfume2 tu..kotlah leh tumpang order sekali..hahaha..up sket utk upah zack jln2 gi beli..

Hizami Rahim said...

wah.
betul ke ni zack?
haish.
kalau ku nak mintak tolong survey jugak boleh?

sizukaDeboss said...

zack nak gollum sekor.hakhak.tak sabar nk g tgok gollum dkt welly neh.

[z@ck] said...

zaza...
huih..itu kurang mampu..hahah

Oshinz d senorita..
aku bukan buat bisnes weyh nk charge lebih2.tolong beli ja.hahaha

Whoopz..
nak nak tak boleh..pesan boleh.hahaha

Dee...
*terus bersemangat nak pergi survey*

Hizami Rahim..
ko nak minta aku survey apa?

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
hoih..celah mana nak cari gollum weyh..hahaha

Peri PiA said...

biri2 sekoq hihi :D

[z@ck] said...

Peri Pia..
tudia aiiihh =P

atty's said...

memang cantik sangat viewnya ..tapi takut lak nak terjun tak terror berenang.

Softtouch [Hanim] said...

tgk regelah dulu yer..worth ke tak rege dia..kalu murah giler bolehlah akka tumpang order..kalu rege lebih krg sendiri xyahlah zack..buat ssh2 zack jer..ape2 zack bg tau akak yer..bg tau kat fb ker..pm akak yer..tq zack..muah muah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger