Online users

Follower

Wednesday, June 16, 2010

Huka Falls, Rotorua


Ini merupakan salah satu cerun air berketinggian 8 cm. Ada lagi satu cerun 11 cm. Hoh. Boleh gayat kalau main water rafting kat sini.

Lu berani terjun ke der? Air Huka Falls ni mengalir ke Lake Taupo.Awesome kan warna air ni.Suhu air mencecah 22 darjah waktu summer dan serendah 10.5 darjah waktu winter.Ada berani ka nak berendam dalam ni? Hahaha.Sejuk oh.

Memang geram tengok air dia. Rasa macam nak pi terjun dalam tu tapi apakan daya.Saya mangsa lemas yang diselamatkan Tuhan. Dah trauma nak terjun dalam sungai ini.Jejak dalam pool budak-budak je lah lepas ni.

View dari atas.Cantik!

Nooh.Nak juga interframe.Amik hang.

10 comments:

Peri PiA said...

subhanallah,cantik btl tmpt ni

[z@ck] said...

Peri Pia..
=)

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya ..untung zack dpt tgk tmpat cantik2....jgn terjunlah..akak dah bc n3 tu..menakutkan..

Dee said...

subhanallah..mmg cantiklah zack..pergh..takjub2..

Hizami Rahim said...

wow.
seriously cantik gilosss.
;)
subhanallah.
;)

AkU said...

aku nmpk diri aku tgh berenang-renang..*waa..nyamannya..

ravishingpeacock said...

cantiknye..nape kaler air die cm2 ek huhu lawo anyway ;)

~fisha~ said...

subhanallah.. speechless.

Izzatul Ismail said...

cantik btol waterfalls ni dah macam gamba edit ha aku tgok
subhanallah :)

shasha said...

wow! kagum nya... cantek sgt..
beruntungnya zack dpt g kt situ..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger